Košarka

Još čekamo buđenje

Branimir Korać • utorak, 08.09.2009.
Još čekamo buđenje
Foto: EPA

Za razliku od dvoboja s Izraelom, ovaj put se nismo provukli. Grci su ipak prekvalitetan protivnik da bi dopustili veliki preokret, a za njega smo trebali i puno više raspoloženih igrača...

Roko Leni Ukić: Roko je odigrao slično kao u prošlom susretu s Izraelom. Imao je vrlo dobrih razdoblja, ali i razdoblja u kojem je bio dekoncentriran. Ipak i takav je bio najbolji pojedinac kod nas. Dosta je promašivao, ali je barem pokušavao.

Davor Kus: Kusu danas nije baš ništa polazilo za rukom. U napadu izgubljen s dosta loših reakcija, u obrani se jako mučio s blokovima Grka, bila je to vrlo blijeda predstava igrača Benettona.

Vezane vijesti

Marko Popović: Korektna utakmica Marka Popovića kojem nedostaje još uvijek one agresivnosti u napadu. Navikli smo na Popovića koji više traži igru i loptu, no očito je kako još uvijek nije stopostotno spreman i u idealnom fizičkom stanju.

Nikola Vujčić: Žestoko se Vujčić borio s poglavito Schortsanitisom. I u obrani i u napadu pokušavao je pokrenuti nešto, međutim nije niti njemu baš sve polazilo za rukom kao dan ranije.

Nikola Prkačin: Prkačin je dobio tek simbolične četiri minute za vrijeme kojih nije baš puno pomogao.

Marin Rozić: Rozić je tradicionalno bio među najborbenijima, ali dosta nervoze i nesreće u pojedinim trenucima nisu baš donijeli previše pluseva njegovom nastupu. Na obje strane terena navikli smo gledati boljeg Rozića.

Zoran Planinić: Dobio je Planinić uz Ukića najveću minutažu danas i učinak na parketu bio mu je bolji od onog što piše u statističkim kategorijama. Šteta što nije bio precizniji s linije za tri poena, ali ova utakmica pokazuje kako se ipak polako podiže u formi.

Mario Stojić: Na početku drugog poluvremena Mario Stojić je sudjelovao u pozitivnom impulsu koji je imala naša reprezentacija te se vratila iz ogromnog zaostatka na minus 12.

Krešimir Lončar: Bio je na parketu u ranoj fazi utakmice, nije se najbolje snašao i više se nije niti vraćao na parket.

Marko Banić: Skupio je Banić pet skokova u napadu i dva skoka u obrani, no još jednom nije to bio pravi Banić. U prvom poluvremenu je imao dosta problema u obrani i s tim segmentom nikako ne može biti zadovoljan.

Sandro Nicević: Nicević je još jednom dobio veliku minutažu bez pravog učinka. Od njega svakako očekujemo više u nastavku prvenstva jer su ove prve dvije utakmice bile prilično skromne.

Mario Kasun: Kasun nije loše krenuo, ali vrlo brzo je ušao u probeme s osobnim pogreškama i na kraju je ostao limitiran na malih 13 minuta. Za to vrijeme uspio je skupiti pet skokova i tri blokade i svakako nam je nedostajao njegov značajniji doprinos.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!