Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 28.08.

Dario Dodić • subota, 28.08.2010.

Jako je puno parova u današnjoj ponudi i bit će teško među svim tim parovima pronaći one s pravom vrijednosti. Možda bi bilo bolje da nisam došao kući u pet ujutro...

Eto, jučer ipak nisam pisao parove, što je ispalo dobro jer bih sigurno igrao pobjedu Bayerna. Srećom, nisam imao previše vremena pa sam preskočio jučerašnji dan i ispao pametan. Jedino, danas sam se prekasno probudio i sada mi je teško pohvatati konce. Imam neka svoja razmišljanja pa ću to za početak podijeliti s vama, a počeo sam polako pratiti i druge pa vjerujem da će se ipak nešto naći i za danas. Bit će i nekih parova čisto zato što koeficijenti padaju, a bit će i nekih koji se moraju probati, više onako turistički.

Blackpool - Fulham, Blackpool daje gol, 1,40
Drag mi je taj Blackpool, pogodio sam ih u oba kola Premiershipa, a i u pripremnom razdoblju donijeli su mi određenu svotu novca. Naime, Blackpool je jedna hrabra ekipa, vrlo dobro tehnički potkovana i igraju vrlo napadački. To im nije bilo pametno protiv Arsenala, ali su zato demolirali Wigana. Istina, danas igraju protiv neugodnog i vrlo dobrog Fulhama, ali igraju prvu utakmicu kod kuće, jest će travu i uvjeren sam da imaju i više nego dovoljnu napadačku moć za barem postići pogodak koji se plaća s odličnih 1,40. Moglo bi tu biti i golova, to ću probati turistički.

Wolves - Newcastle, Newcastle daje gol, 1,40
Newcastle mi je draga momčad, uvijek igraju sa srcem, rijetko kad me iznevjere, pogotovo kada je u pitanju postizanje pogotka. Naravno, nisam ih igrao u gostima protiv Uniteda, ali definitivno mislim da neće imati problema zabiti gol Wolverhamptonu.

Udinese - Genoa, više od 2,5 golova, 1,80
Postoje određene ekipe u Serie A koje su u mojoj glavi ekipe za više golova. I danas se susreću međusobno, a što se mene tiče dva plusa i dalje daju plus, odnosno više golova. Ne mogu reći da imam previše informacija o Udineseu, ali znam da se Genoa brutalno pojačala u ovom prijelaznom roku, trebali bi biti odlični. Međusobni susreti u Udinama u posljednje tri sezone su sljedeći: 2:0, 2:2 i 3:5, nije loše za Talijane, zar ne? Vani je malo počeo padati koeficijent na više golova, ali moram napomenuti da ovo nije za visok ulog jer se radi o prvom kolu.

Benfica - Setubal, 1, 1,25
Ne znam koliko ste u pripremnom razdoblju gledali/pratili Benficu, ali apsolutno mi je nevjerojatno da su prvenstvo otvorili s dva poraza. Danas igraju kod kuće protiv Setubala i mislim da će Setubal gadno nagrabusiti, odnosno dobiti po tamburi. Što god rezultati iz prva dva kola govorili, Benfica je vrhunska ekipa i danas bi to morali pokazati protiv Setubala, vjerujem u uvjerljivu pobjedu domaćina.

Zürich - St. Gallen, 1, 1,45
St. Gallen mi je posljednjih sezona dobru lovu donosio. Nitko ih nije smatrao posebno ozbiljnom i kvalitetnom ekipom pa su mnoge iznenađivali, a nerijetko je koeficijent na njihovo postizanje pogotka bio i po 1,50. No, ove sezone situacija se promijenila, klub je u poluraspadnom stanju i redovito gube u prvenstvu. S druge strane Zürich nije u najboljoj formi, ali gledao sam ih u par navrata i dobra su ekipa, mislim da imaju dovoljno materijala za svladati grogiranog protivnika s tri poraza u tri utakmice u gostima (0-10 gol razlika). Švicarci su u pitanju, dakle manji ulog.

TURISTIČKI

Ove parove ja jednostavno moram isprobati, za sitniš naravno. Nema potrebe objašnjavati ih jer sam ih već objasnio gore, jedino dodajem Chelsea 6+, ali to je samo zato što su dva od dva puta igrali 6+ - treba pratiti jer nikad se ne zna. Lako je moguće da ću poslije u još jednom blogu dodati druge parove, slobodno u komentarima ostavite svoje prijedloge, bilo bi lijepo i da ih barem kratko objasnite. Evo i parova koje ću isprobati: Chelsea - Stoke, 6+ (4,50); Blackpool - Fulham, više od 3,5 i 6+ (3,60 i 16,00); Udinese - Genoa, 6+ (14,00), Benfica - Setubal, 6+ (9,00).

U međuvremenu je koeficijent na Benficu i Zürich pao, ali ja sam svoj listić već odigrao. Sretno nam svima bilo!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Pick na pojiluFanatik
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.08.2010. u 15:43
    Ne bi me čudila ni čista dvojka na genou, a i x2 je dosta dobrih 1,40.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.08.2010. u 15:28
    Wolfsburg - Mainz 1, Vukovi rijetko gube na svojoj Volkswagen Areni, a Mainz je tipična domaćinska ekipa koja se teško snalazi na gostujućim terenima. Wolfsburg je i u prvom kolu protiv Bayerna odigrao odličnu partiju, jednostavno ih sreća nije pratila. Koeficijent na pobjedu domaćina je primamljiv... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.08.2010. u 14:38
    Uzimam benficu i talijane vise od tri. Preporuka : haugesan-tromso 1 (2,30). Domaćin kući nije izgubio godinu i pol. Sretno!
    Obrisan korisnik