Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 15.09.

Dario Dodić • srijeda, 15.09.2010.

Kao što sam i najavio, nema kruha od Lige prvaka. Osim igračima, Uefi i klubovima, oni sasvim dobro jedu. A možda je problem u meni?

Jučer sam izabrao JEDINU utakmicu engleskog Championshipa u kojoj nije bilo golova. Dakle, ja odigram više od 2 i oni odigraju 0:0. Na svim ostalim utakmicama bila su minimalno dva gola. To je prokletstvo pisanja ovdje. Neki dan me zove prijatelj i pita zašto nisam ništa stavio i ima li išta pametno. I ja mu iz glave kažem pet parova, zaboravim jedan i tih pet prođe, a ja padnem na ovom koji sam mu zaboravio reći. Pa to je katastrofa.

Do daljnjega moje parove pratite minimalnim ulogom, po mogućnosti se osigurajte neriješenim rezultatom ili igrajte čak i kontra hendikepe, možda upali. Za danas ima par pametnih i par glupih, odaberite koji će proći...

TuTo - D-Team JYP, 2, 2,70
Po nazivima sigurno zaključujete da se radi o Mestis ligi, odnosno drugom razredu finskog hokeja. Ovaj sam par odigrao na 3,10, ali u međuvremenu sam imao posla pa je korektno ovdje staviti sadašnji koeficijent. U čemu je kvaka? D-Team je filijala JYP-a, momčadi iz prve lige i danas će ih dosta igrati za D-Team. Zbog toga favorit u ovoj utakmici postaju gosti iako bi pametno bilo ograditi se x-om i uzeti poklon od 1,65. Vani naravno pada koeficijent, nadam se da će proći.

Marseille - Spartak, više od 1,5 golova, 1,30
Vani pada koeficijent na više golova, a i nerijetko se događa da ekipe od kojih se ne očekuje previše golova postignu puno golova. Zorno su nam to dočarali Twente i Inter. Ipak, izabirem sigurniju opciju, više od jednog gola, koeficijent je vrlo solidan.

Milan - Auxerre, Auxerre daje gol, 1,80
Ovdje idem protiv većine koja trpa na jedinicu i pobjedu Milana. Što se mene tiče, neka Milan i pobijedi, ali morao sam iskoristiti prevelikih 1,80 da Auxerre daje gol. Nitko nije baš slučajno u Ligi prvaka, a nakon što sam vidio kako je igrala Milanova obrana protiv Cesene, ne bi me čudilo da im Jelen zatrese mrežu barem jednom.

Real - Ajax, manje od 3,5 golova, 1,50
Ljudi još uvijek nisu svjesni da Real po novome vodi Mourinho, a njegove momčadi nisu momčadi za overe iako to nalaže reputacija Reala. Ajax neće doći napadati na Bernabeu, a Mourinhu je dovoljna pobjeda i od 1:0, s tim da nisam pretjerano uvjeren da će je tako lako ostvariti jer Real još ne djeluje kao ekipa. Manje od četiri gola, 1,50? Meni djeluje vrlo primamljivo.

Žilina - Chelsea, manje od 3,5 golova, 1,40
Ovdje mi je koeficijent na granici isplativosti, ali mislim da bi i ovo moglo proći. Istina, Chelsea je stroj za golove, ali ovo je gostovanje, Žilina će vjerojatno igrati bunker, a i Liga prvaka je u pitanju, manje je prostora za pogreške. U Aziji je na više od 2,5 golova koeficijent 1,94, kod nas 1,60, vrijednost je u tipovanju na manje golova. Sigurnija opcija u ovom slučaju je ona koju tipujem, dakle manje od 3,5 golova.

Cibona - Budućnost, x2, 1,80
Iskreno ću vam reći, ovo igram po osjećaju. Jedan je Perasović, Radulović mu nije ni do koljena, igrači su barem donekle iscrpljeni od proteklog SP-a, mislim da bi na turniru koji se u Sarajevu igra u čast Mirze Delibašića pobjedu mogla izvući solidna momčad Budućnosti. Očekujem slabiju Cibonu ove sezone, x2 za 1,80 mi se isplati probati.

Sretno svima, očekujem i vaše komentare, sigurno imate svoje prognoze, barem za Ligu prvaka?

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Pick na pojiluFanatik
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.09.2010. u 13:57
    jesam dobro pogodil? :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.09.2010. u 00:24
    Marseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! Kvragu i nogomet i sve. jedan jedini udarac u okvir i 0:1.........
    Obrisan korisnik
  • Dario_SNet15.09.2010. u 22:41
    Ljiga prvaka je gadna stvar Omasio sam i Auxerre, iako su imali dovoljno prilika za zabit gol, a bome i na Marseille. Tri od tri, standardno los dan. Sreca pa sam singlirao hokej...
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik15.09.2010. u 22:09
    A na Žilini i Čelsiju? 
    Obrisan korisnik
  • rider1115.09.2010. u 21:29
    na hokej sam ima filing da je to to... svaka cast, kralj si!
    rider11