Fanatik

Ključ je u našoj ruci

Tomislav Pacak, Dario Dodić • utorak, 11.01.2011.

Nekoć davno, kada bi čovjek rekao kako drži ključ u svojoj ruci, zaista bi imao komad metala koji bi zatim gurnuo u odgovarajući otvor, okrenuo u stranu jednom ili više puta i brava bi se oslobodila. Danas ključ više nije ključ, ali to je manje bitno jer je u našoj ruci...

Došao je dan preuzimanja Mazde 5, a i put u Švedsku sve je bliže. Pripreme su u završnoj fazi, naručeno je milijun švedskih kruna (cca. 840.000 kuna), neka se nađe, ako Balić i društvo neće imati za rundu poslije pobjede nad Alžirom. Nismo sigurni hoće li nam biti dovoljno, morat ćemo izbaciti par obroka dnevno, što znači da će Tomo ostati na tri, a Dario na šest ili sedam.

Za sve one sklone kriminalu vrijeme je za jednu napomenu - svjesni smo da prilika stvara lopova, ali imajte na umu da se šalimo, nemamo love te vas stoga molimo da nam ne razbijate prozore naše krasne Mazde 5 kako biste došli do basnoslovnih svota jer nećete pronaći ništa osim poneke konzerve mesnog doručka, eventualno uspavanog Fiće (osoba, nije auto), a mi ćemo PR-u (ili je PiArki?) Mazda Motor Croatia Ivani Mudrovčić imati štošta za objasniti. A i bit će nam hladno na ledenim kožnim sjedalima pored razbijenih prozora. Imajte srca.

Vratimo se na početak priče - ispred Auto salona Jurković danas smo preuzeli Mazdu 5 i taj famozni ključ, koji zapravo i nije ključ već kartica. Polovica (bliže dvije trećine) dvojca Pacak - Dodić već neko vrijeme uživa u blagodatima Mazda ključ-kartice, ali znate onu staru narodnu: Tuđe je slađe.

Hm da, opet smo odlutali - dakle Ivana nam nije drage volje dala ključ pa smo se morali upustiti u bespoštednu borbu za taj komadić crne plastike, prevagu je na našu stranu donio Tomo sjajnom izvedbom poluge. Umjesto tapkanja Ivana je uz bolan krik ispustila ključ pa smo imali priliku isprobati ta famozna ledena kožna sjedala. Osjećaj je divan, vjerujemo da će se svidjeti i mnogobrojnim Šveđankama koje ne namjeravamo upoznati na našem putovanju zato jer ne smijemo (sindrom zaručnik/novopečeni odani dečko). Znate kako je, moramo ispasti face pred čitateljima, a zapravo smo papci.

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Kroz ove putopiščiće približit ćemo vam neozbiljniju stranu momaka s vrlo ozbiljnim titulama - direktor marketinga i prodaje/glavni urednik - pravo je čudo da Sportnet još uvijek postoji, zar ne? Sve to radimo kako bismo nahranili vlastiti ego, ali i zabavili vas, stoga javite nam što želite pročitati/pogledati, spremni smo i na poneki izazov, ako ne uključuje visinske izazove jer smo s visinama na vi.

I najbitnije za kraj - recite nam što da spakiramo, tisuću glava je pametnije od dvije! Playstation je, naravno, spakiran!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.01.2011. u 19:43
    Moze, dogovoreno, taman mi fali jedan
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.01.2011. u 16:36
    frend i ja se spremamo gore pa ako ne nađemo smještaj kod nekih šveđanki mogli bi isprobat vaša ledena kožna sjedala :))
    Obrisan korisnik
  • Dario_SNet12.01.2011. u 13:32
    Nećemo se sad vrijeđati Taman sam ti mislio donijet poklon iz Švedske, ali sad neću, neka ti tvoj novi prijatelj Tomo donese magnet za frižider
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik12.01.2011. u 08:42
    Playstation je samo maska za njihove "prave" aktivnosti :)Daj Boze samo da neku lijepu Svedjanku upoznaju tek pri kraju SP. Ako to bude ranije ostadosmo bez bloga :))))
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.01.2011. u 01:22
    Stane u prtljaznik zar ne? P.S. Ja san do sada mislija da je Tomislav ozbiljan a Dario taj koji je neozbiljan i zabavan, no, sada prava istina dolazi na vidjelo, u biti je Dario taj koji je ozbiljan!
    Obrisan korisnik