Fanatik

Iznad svih - Hrvatska?

Dario Dodić • srijeda, 26.01.2011.
Iznad svih - Hrvatska?
Foto: Dario Dodić

Hrvatski su rukometaši jučer pokazali da ipak, začudo, znaju igrati rukomet, da im Guinness leži, da igraju jedan za drugoga. A koliko je vas odustalo od Kauboja?

Najlakše je bodriti pobjednike, zar ne? Osjećaj je dobar, uvjeren si da pridonosiš, tvoji pobjeđuju, slavi se i plješće, sve se loše gurne pod otirač. Divno, zar ne? Kada su bez problema skupljali medalje hrvatski rukometaši su s podrškom išli i na veliku nuždu, tisuće su nasljednika velikih hrvatskih navijača dobivale imena Ivano, Petar, a sigurno je uletio i poneki Blaženko. I onda uslijedi mali pad, nećemo osvojiti medalju i što se dogodi? Mirko budala, Lacković ne može dobaciti do gola, tko je uopće zvao tog Valčića... Igra se za OI protiv velike Poljske, a na tribinama tri do četiri Hrvata.

Slika 2 od 2.
Foto: Dario Dodić

Ma sigurno su i Poljaci razočarani što im reprezentacija neće u polufinale, ali za razliku od Balića i društva, poljske su reprezentativce bodrili u znatno većem broju. Pitajte Poljake bi li se mijenjali za reprezentacije.

Slika 4 od 4.
Foto: Dario Dodić

Izašli su ti naši Kauboji pred neprijateljsku publiku, svjesni da se narod lako isfrustrira, nisu uzeli za zlo. Znaju da će se većina vratiti kada ponovno krenu pobjede. Ma nisu navijači ljuti na njih, nego na Gopce i Goluže pa zato ne dolaze zapljeskati njima. A i nije neka fora kada ulog nije medalja. Bodrit će se međusobno, ionako su uvijek disali kao jedan.

Slika 5 od 5.
Foto: Dario Dodić

Gadno je. Gadno je kada zbog frustriranosti krenemo u krivom smjeru. Pa nas onda taj krivi smjer toliko obuzme, moramo se držati gadosti koje smo izrekli - Mirko je stvarno budala, naše babe su bolje od Pešića, neka Vuković ganja žene umjesto rukometne lopte, da ne spominjemo Kopljara i slične. I momci onda sami protiv svih dobiju Poljsku, pokažu da su i dalje pravi, da su nas poneka stativa i obrana golmana koštale polufinala, ali mnogi šute umjesto da slave. Rekli su da ne valjaju, ne smije se pregristi govno. Nije do pijanih Kauboja, to je Poljska slaba. Ekskluzivne fotografije pokazuju da su i za vrijeme utakmice Balić i Vori simultano ispijali Guinness prikriven energetskim napitkom.

Slika 3 od 3.
Foto: Dario Dodić

A nakon njih se piva uhvatio i Goluža, uz zdušno bodrenje od strane "luzera" Duvnjaka.

Slika 1 od 1.
Foto: Dario Dodić

Hvala novinarskim pačićima što su napalili momke, šteta što i prije nisu počeli sa skandalima, tko zna gdje bi nam bio kraj. Hvala i dečkima što su odigrali kako treba i jednog hrvatskog fotografa u poljskom okruženju razveselili i natjerali da pomisli na Guinness. Za mene ste pobjednici i ako budete šesti, a svi će ovi kiksevi doći na naplatu, nadam se već dogodine. Dotad, jedan stan u Malmöu za vas uvijek drži otvorena vrata. Dođite na Guinness, nećemo vas cinkati. Možemo i plejku, ali nema puštanja...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.01.2011. u 12:47
    jebiga tak je kod nas jos smo u svim sportovima odlični je imamo kretene po savezima koje niko nemoze izbacit i ja sam iz zagreba al mi je zalosno da jedan klub kao metković propada isto tako neznam ko je u kosarci u savezu al svi klubovi osim zagreba su nam propali tu neračunam cedevitu jer je to... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.01.2011. u 11:59
    Kako mi kratko pamtimo i brzo mijenjamo misljenja to nije normalno, kad je bilic nakon cice promijenio cijelu ekipu svi su govorili prvo da dovodi sve hajdukovce ( npr. rapaic i ekipa) brzo nakon toga je krenuo dovodit dinamovce( modric, corluka, dudu, cale, pokrivac i ekipa) izbacio je neke... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.01.2011. u 10:23
    Pun mi je kurac ove svinje gobca...govno hartovo koje se gura svugdje...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.01.2011. u 00:41
    iznad svih - Zoran Gobac,jebo mamu svoju debelu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.01.2011. u 19:53
    Probudio se Pacak
    Obrisan korisnik