Fanatik

Drugi PokerPro podcast

Goran Markuš • ponedjeljak, 11.07.2011.

Prošlo je podosta vremena od prve epizode, no PokerPro podcast se vratio! Planiralo se dugo, snimalo još duže, no nismo posustali i u suradnji s Bojanom Majnarićem s PokerPro.com.hr, inače člana PokerPro Semi-Pro Teama te tehničku podršku Viksa Sideburnsa ovog puta ugostili smo prve dvije dame hrvatskog pokera - Tatjanu Pašalić i Hanu Šoljan.

Čak i Hrvati koji tek povremeno bace pogled na poker scenu zasigurno su čuli za Tatjanu, svjetski poznatu poker voditeljicu koja poznaje praktički sve najveće poker zvijezde. S druge strane Hana je posebice u posljednjih nekoliko mjeseci ostvarila nekolicinu zaista zavidnih rezultata i samo je pitanje tjedna kad će stići i sljedeći.

Međutim, niti to nije sve. Ovog puta imali smo čast ugostiti i profesionalnog pokeraša, McLeana Karra te s nekim iz prve ruke porazgovarati o svim problemima koji su snašli pokeraše u SAD-u.

Kao i nakon prve emisije ovim putem pozivam vas sve da nam se javite i komentirate i ovu, drugu epizodu. Kritike, prijedlozi, a i pohvale - sve je dobrodošlo. Kao i prvi puta sve komentare možete ostaviti ovdje, u kreiranoj PokerPro.com.hr temi ili ih poslati direktno na [email protected].

Stoga, ako želite čuti drugu epizodu PokerPro podcasta kliknite ovdje.

Ovog puta oprostit ćemo se uz vrlo prigodan intervju PokerNewsa koji je na 1A danu ovogodišnjeg WSOP Main Eventa prišao niti manje niti više već upravo našoj gošći, Tatjani Pašalić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

VideoAces HighFanatik

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!