Fanatik

Poslije kiše uvijek dolazi sunce

Sportnet • utorak, 31.07.2012.
Poslije kiše uvijek dolazi sunce

Dragi naši, istina je da u Londonu stalno pada kiša, ali nas je jučer obasjalo sunce jer smo dobile prvu utakmicu na turniru. Napokon!

Angola je pala. Crne pantere su nas, da vam budemo iskrene, dobro namučile jučer. Prvo poluvrijeme nije bilo lako, nije nam baš išlo kako smo zamišljale, ali morate nas razumjeti, igrale smo u 9:30 ujutro, da, dobro vidite u 9:30 ujutro, a u ekipi ima pola Dalmatinki, stoga se trebalo probuditi :).

Na poluvremenu smo malo došle sebi, zbile se, i u drugi dio ušle odlično, nakon čega više nismo dopustile da nam se približe pa smo utakmicu mirno privele kraju, na što naše drage i vjerne navijače u zadnje vrijeme i nismo baš navikle.

Poslije utakmice je nastalo strašno olakšanje, pao nam je kamen sa srca, skinule smo breme s leđa i vidljiva je bila ogromna sreća u našim redovima. Kako i ne bi nakon što nismo bile dobre protiv Brazilki, dakle lekciju smo naučile.

Danas nismo previše razmišljale o našem sljedećem protivniku, nego smo si dale malo oduška i za nagradu smo nas dvije krenule u shopping. Stalno govorimo da nećemo shoppingirati, jer ne treba nam baš, ali ljudi moji to je nemoguće ne otići, jer takav shopping centar još nismo u životu vidjele, a praktički nam je u selu, kratko i jasno - ajme majko!!!

Vratile smo se tik pred večeru, i otkrit ćemo vam tajnu, trčale smo da ne zakasnimo i tako odradile još jedan lagani trening. Ma sigurne smo i da nas je trener vidio, sigurno bi bio ponosan na nas što dodatno radimo. Može se reći da smo spojile ugodno s korisnim.

Inače, kad već pričamo o shoppingu, "pala" je neka krpica, kako mi žene to volimo reći, čisto da nam trud ne bude uzaludan.

No, sada je dosta zezancije. Naime, sljedeći protivnik nam je jaka Rusija na čelu sa strašnim trenerom Trefilovim, brrrrr!!!!!!!! Da se razumijemo, ne bojimo ih se baš previše, ali ih cijenimo jako kao ekipu i kao pojedinke! Odlične su igračice i sve igraju u jakim klubovima, ali nismo ni mi za bacit, jel' tako. Naravno, malo šale nikako nije na odmet, jer itekako smo svjesne s kim igramo, ali znamo i svoju vrijednost.

Igraju sličan rukomet kao i mi pa mislimo da će to biti jedna jako dobra utakmica i na kraju, molimo te dragi Bože da bude rezultat u našu korist! Eto, iskrene smo do kraja, sve karte su na stolu.

Ono što svakako želimo i trebamo, a još to nismo pokazale, jest kako stvarno znamo igrat lijep rukomet pa se nadamo da će to biti u srijedu navečer u 21:15 sati. Opet vrijeme utakmice nije baš idealno, ali bolje je od jutarnjeg termina i nećemo se previše buniti. Kako njima, tako i nama.

Eto dragi naši navijači, budite uz nas i navijajte glasno !!!! Iznad svih Hrvatska !!! Ljube vas puno sve Maja i Vesa i šalju vam veliki pozdrav iz Londona.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Komandant Mark31.07.2012. u 16:07
    i Miranda piše dnevnik http://koprivnica.net/sport/rukomet/14595-Londonske-pri%C4%8De-Mirande-Tatari-(2)-Ne-padamo,-ne-gubimo-nadu
    Komandant Mark
  • zdeso31.07.2012. u 14:29
    Bravo cure,cestitke na pobjedi.Mozete mi pozdravit rodicu Jelenu Grubisic recite da ju je pozdravio Zdeslav i da bi bio red da svrati do Splita nakon OI
    zdeso
  • Obrisan korisnik31.07.2012. u 14:12
    vidi se po nacinu pisanja da vas je ova pobjed malo opustila. Svaka cast na igri i na clanku! Shopping ste definitivno zasluzile, a za ovo sa Dalmatinkama-hahahahaha :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.07.2012. u 14:11
    Cure sretno,uzivajte i pobjedjivajte!Pozdrav iz cetinskog kraja!:-D
    Obrisan korisnik