Fanatik

Nagrada za pobjedu - nova cimerica

Sportnet • subota, 04.08.2012.
Nagrada za pobjedu - nova cimerica

Dragi naši navijači, imamo osjećaj da je najljepše na svijetu ovih dana biti sportaš i biti na Olimpijskim igrama.

Slika 3 od 3.

Mi trenutno živimo san svakog sportaša! Nevjerojatno je koliko ovdje sportaši žive jedan za drugog i koliko se svi međusobno bodre, a pogotovo mi Hrvati !!!!!!!!

Dogovor je da svi idu gledati sve, želimo da nas više ima u dvoranama, mijenjaju se zato termini treninga, jednom riječju - savršenstvo!

Što da vam kažemo nakon što je poslije jakih Ruskinja pala i jaka Crna Gora, nego da smo jednostavno bolje od njih, bez lažne skromnosti :).

Slika 2 od 2.

Poslije Rusije kao da smo dobile vjetar u leđa i nitko, ama baš nitko, u reprezentaciji nije posumnjao da ćemo pobijediti Crnogorke. Utakmica nije bila laka, ali je zato pobjeda bila slatka!

Rezultat od 27:26 vjerujemo da vam je poznat, ali red je da i to spomenemo! Dosta o utakmicama, ima još drugih novosti i zanimljivosti.

Slika 1 od 1.

Moramo vam reći da smo dobili 16. igračicu u apartmane, a to je glavom i bradom naša Sandra legenda. Sada se možda pitate koja Sandra legenda, ali to je naša Perkovićka. Sinoć je imala kvalifikacije i prije nego što je izišla iz apartmana rekle smo joj da nas pozdravi u kameru i da prvi hitac baci iznad 63 metra jer je to dovoljno za finale, te da nas ne nervira , a ako to ne napravi da joj nema natrag u sobu :).

Ekipa za bodrenje potom se "parkirala" ispred televizora i čekala kad će krenuti bacati svoj diskić i kada je kamera napokon zumirala, ona je održala obećanje i prvo što je napravila bio je pozdrav rukometašicama. Za to vrijeme mi u apartmanu nismo znale gdje ćemo od sreće, a iza toga je bacila iznad 65 metara i skakali smo do plafona!

Slika 4 od 4.

Odmah smo joj krenule pripremati iznenađenje i kad je došla oduševila se, ali nećemo vam reći što točno jer je to ipak naša mala tajna. Sada dragi moji sve skupa na balkonu slavimo našu pobjedu, pobjedu naših dragih prijateljica košarkašica i naravno uspjeh naše velike bebe Sandre, pa ne možemo više pisat ;).

Sve vas puno vole Maja i Vesa! IZNAD SVIH HRVATSKA!!!!!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.08.2012. u 09:28
    Ajmo cure, od sveg srca vam želim medalju. Stisnite protiv Španjolske (kao što je Canjuga rekao jučer u tijeku minute odmora kada ste vodile 20-ak golova razlike protiv VB - "Ajmo stisnite to malo!"). Vjerujem da ste sjajna generacija i da možete do medalje. Nikoga se ne bojati jer ako... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.08.2012. u 09:00
    Bravo vatrene-još će one nama prirediti veselja
    Obrisan korisnik
  • Dropshotski05.08.2012. u 01:41
    Cure legende ste! Vježbajte sedmerce i pozdravite kapetanicu! Ovdje kod nas već na svaki Mirandin gol kreće skandiranje Taaa-taa-riii po melodiji na špici one stare serije ''Daktari''. Najbolja pohvala koju vam mogu dat je da se živciram s vama gore nego s rukometašima nekad.
    Dropshotski
  • Obrisan korisnik04.08.2012. u 18:06
    Cure, svaka vam čast, i hvala u ime svih nas koji smo vjerovali u vas i kad ste gubile po Brazilu, i u kvalama, i opet svaka vam čast!!! Majo, ako čitaš, pozdravljaju te iz Estella Lizarre, samo poradi na sedmercima, da se ne ponovi CG! :) Ajmo cure!!!!!
    Obrisan korisnik
  • stipest04.08.2012. u 16:51
    Zanima me čita li ovo Blanka Vlašić i pomisli li da je ona bila u olimpijskom selu,a ne u hotelu ,u Pekingu,možda bi i uzela zlato.Vidi se da sve sportaše ''gura'' ta atmosfera iz sela.Bravo cure na baš lipom izvještavanju.Želim Vam medalju!!!!
    stipest