Fanatik

Pamtimo samo sretne dane: svi hrvatski golovi protiv Francuza iz Srbije

Damir Žbulj • srijeda, 23.01.2013.
Pamtimo samo sretne dane: svi hrvatski golovi protiv Francuza iz Srbije
Foto: EPA

Pred hrvatskim rukometašima četvrtfinalni je dvoboj na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, a protivnici su im stari znanci - Francuzi. Samo nekoliko sati prije početka dvoboja nije vrijeme za prisjećanja an poraze, kojih je istina bilo, nego je trenutak da se navijači (ali i igrači, jer sigurni smo da čitaju Sportnet) podsjete na posljednju veliku pobjedu Hrvatske protiv Tricolora...

Bio je to hladni zimski utorak prije gotovo točno godinu dana, 24. siječnja Hrvatska je pobjedom nad velikim rivalom osigurala polufinale, dok su se Francuzi mogli spakirati i krenuti kući prema Parizu.

Izbornik je i tada bio isti, hrvatske rukometaše i u Srbiji je vodio Slavko Goluža, a od igrača su prednjačili Marko Kopljar i Ivan Čupić, koji su svaki zabili po sedam golova, dok je Mirko Alilović imao 11 obrana, od čega je jedna bila sedmerca. Lacković je precizan bio četiri puta, Horvat, Vuković, Duvnjak i Ninčević zabili su po dva pogotka, dok su Omeyera jednom svladali Vori, Bičanić i Musa.

U tom novosadskom okršaju Ivano Balić nije se niti jednom upisao u listu strijelaca.

Uživajte u ovom vremeplovu i svim hrvatskim golovima s tog susreta. Nadamo se kako će i večerašnji ishod biti sličan i kako će Hrvatska osigurati mjesto u polufinalu još jednog velikog rukometnog natjecanja.

Slika 2 od 2.
Foto: EPA

Slika 1 od 1.
Foto: EPA

Slika 3 od 3.
Foto: EPA

Foto: EPA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10824.01.2013. u 01:41
    Pravi gusssshhhht! A najsladje mi je ono kad mali, ali veliki Čupko zabija pa se zaleti u duplo veče suigrače sa strane igrališta.
    narada108
  • Obrisan korisnik23.01.2013. u 21:05
    nadam se da nam nece falit lackovic..
    Obrisan korisnik
  • Kojot_5023.01.2013. u 19:32
    http://www.youtube.com/#/watch?v=UuMQYuXifo8
    Kojot_50