Fanatik

Medvjedi zaključili sezonu u EBEL-u druženjem s navijačima

Sportnet • subota, 16.03.2013.
Medvjedi zaključili sezonu u EBEL-u druženjem s navijačima

U Ledenoj dvorani Doma sportova u petak je održano tradicionalno druženje navijača i igrača KHL Medveščak Zagreb nakon završetka još jedne uspješne Medveščakove sezone u EBEL-u. Nekoliko tisuća navijača družilo se, klizalo, fotografiralo i razgovaralo sa svojim omiljenim zagrebačkim Medvjedima.

Kao i prethodnih sezona, i ovo druženje bilo je idealna prilika da navijačka udruga Sektor B povodom završetka sezone dodijeli posebne nagrade svojim ledenim herojima - nagradu za najboljeg igrača sezone, nagradu za najbolju mladu igračku nadu sezone i nagradu za najsrčanijeg igrača sezone koja nosi ime "Čuvar medvjeđeg Brloga".

Slika 4 od 4.

Ove nagrade prethodnih sezona osvajali su najveći igrači iz Brloga: Alan Letang, Miroslav Brumerčik, Ryan Kinasewich, Frank Banham, Tom Zanoški, Robert Kristan, Ivan Šijan, Mislav Blagus i Dominik Kanaet, pa su se i ove sezone s nestrpljenjem očekivali laureati ovih vrijednih nagrada.

Slika 5 od 5.

Za najboljeg igrača sezone po izboru Sektora B proglašen je odlični Medveščakov branič Andy Sertić, za najboljeg mladog igrača odnosno nadu godine izabran je Gal Koren, dok je prema mišljenju Medveščakovih navijača najsrčaniji igrač u sezoni 2012./2013. bio Dario Kostović.

Slika 3 od 3.

Nagrade su igračima u ime navijačke udruge Sektor B dodijelili Matej Jurčić, Frane Krpan i Luka Roškar.

Slika 1 od 1.

Slika 2 od 2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!