Fanatik

Kajacima kroz Zagreb, rukavica je bačena

Davor Sajko • utorak, 21.05.2013.
Kajacima kroz Zagreb, rukavica je bačena

Rukavica je bačena. Dobih email s intrigantnim uvodom - "Davore, ovo je tvoja utrka, nadam se da dolaziš popraviti plasman."

Kako nisam jedan od onih koje treba posebno nagovarati, posebno kada je u pitanju neko "ekstremno" natjecanje, bilo je dovoljno da zaokupi moju pozornost. E sad, hoću li uspjeti uskladiti termine i još jednom iskazati svu svoju fizičku pripremljenost i borbeni duh, to ćemo tek vidjeti.

Slika 2 od 2.

O čemu se konkretno radi.

Kajaci su ponovo u điru. U nagradnom fondu Ocean Kayak City Race Zagreb 2013 utrke za sada su dva komada Malibu Two kajaka, Sony Xperia GO mobitel, Starboard Lycra majice, Multipower, Kineta, Canon… Važna napomena je da je ruta nešto kraća i lakša od one prošlogodišnje, nešto manje trčanja, malo više veslanja. Prijavite se na vrijeme na email ili jednostavno svratite do Surf Shopa. Kotizacija je smanjena na samo 50 kuna po osobi, a datum utrke je 26. svibanj.

Slika 3 od 3.

U paru nosite Ocean Kayak Malibou Two gradom, uz nekakve smiješne zadatke na trgu i špici, zatim malo kraćim putem od prošlogodišnjeg stižete do Surf Shopa odakle imate trkaću utrku istom trasom kao što ide SUPer Surfers Challenge, nakon čega vas na Jarunu čeka veslački zadatak i na kraju dodjela bogatog nagradnog fonda.

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

Broj timova ograničen je na 20 (40 natjecatelja) s obzirom da je osigurano 20 kajaka za utrku.

Ovogodišnja ruta: Trg Bana Jelačića – Špica – HNK – Savska - Zagrebačka Av. - Selska - Horvaćanska - Surf Shop - Jarun.

I tko bi mogao odoljeti. Posebno nakon što dobijete email s uvodom "nadam se da dolaziš popraviti plasman". Nadam se i ja. Popravljao ili ne, vidimo se na ruti...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

PsychoFanatik

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!