Fanatik

Sonyjev adrenalinsko-tehnološki spektakl Ready.Steady.Action

Davor Sajko • srijeda, 12.06.2013.
Sonyjev adrenalinsko-tehnološki spektakl Ready.Steady.Action

Činovnička livada na zagrebačkom Sljemenu mjesto je na kojem će se 15. lipnja od 10.00 sati po prvi puta u Hrvatskoj održati jedinstveni adrenalinsko-tehnološki spektakl pod nazivom Ready.Steady.Action, a kojeg organizira Sony. Ready.Steady.Action event objedinjuje dva uzbudljiva natjecanja, prva takve vrste u Hrvatskoj – Sony Whipkings i Sony Sljeme Longboard race.

Veliki broj poznatih biciklista iz cijele regije u Sony Whipkings natjecanju prezentirat će svoja umijeća i skokove u najvećem whip parku u Hrvatskoj, dok će u Sony Sljeme Longboard Race, uzbudljivoj utrci na sljemenskim stazama, gledatelji uživati jednako kao i natjecatelji. Sony Sljeme Longboard Race prva je utrka u Hrvatskoj u kojoj natjecatelji ujedinjuju vrhunsku tehnologiju, adrenalinski duh i ljepote sljemenske prirode.

Slika 1 od 1.

Adrenalinski sportovi u posljednjih su nekoliko godina postigli masovnu popularnost među mladima diljem svijeta, a Hrvatska slijedi te trendove.

Entuzijasti biciklisti i longboarderi opremljeni Sony Action Cam kamkorderom gledatelje će zabaviti izvodeći lude akrobacije u najvećem whip parku u Hrvatskoj te se utrkivati u prvoj longboard utrci na stazama Sljemena.

Direktor prodaje Sonyja u Hrvatskoj Dario Dolenec, kao domaćin ovog događanja, prezentirat će tim stvoren za snimanje i dijeljenje adrenalinskih i avanturističkih pothvata, kojeg čine lagani Action Cam kamkorder povezan s drugim Sony proizvodima poput Xperia tableta i pametnog telefona, fotoaparata NEX te VAIO računala.

Slika 2 od 2.

Pod okriljem ovog događanja, Sljeme će tako postati poprište adrenalina, pozitivnih vibracija i dobre zabave u prirodi. Njegovom organizacijom Sony doprinosi u ostvarivanju ogromnog potencijala grada Zagreba i Sljemena kao novog sportsko-rekreativnog centra ljudi koji njeguju proaktivan, zdrav i uzbudljiv stil života okupljenih u sve više rastuću zajednicu adrenalinskih sportaša.

Vidimo se na vrhu Zagreba na najuzbudljivijem tehnološko-adrenalinskom događanju u Hrvatskoj!

Vidimo se na Sljemenu!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

PsychoFanatik

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!