Fanatik

Guerrilla Snowboard Session 3

Davor Sajko • ponedjeljak, 03.02.2014.
Guerrilla Snowboard Session 3

Znate kako se kaže, ako neće border brdu, brdo će borderu. Doslovno. Vrijedni daskaši iz Surfshopa i ljubazni domaćini iz Arena Centra složili su ispred centra pravi corner jump, a desetak najhrabrijih bordera došlo je na GSS 3 baciti stil u srcu svoga grada. Dajte si svi naokolo hi-five!

Slika 1 od 1.

Organizator cijele fešte bila je dobro poznata ekipa snowboard entuzijasta iz Surfshopa, a domaćin Arena Centar.

Slika 2 od 2.

Za Guerrilla Snowboard Session 3 izgradili su sjajan corner jump i osigurali Bunshee Bungee za katapultiranje ridera. Za gumu su se tako držali uobičajeni gradski stajleri, core ekipa na čelu s Veljom, Feelom, Jurom i ostalima, uključujući i mladog asa, 13-godišnjeg Tina Stojaka, inače prvaka države u wakeboardu za dječake prošle godine. Najbolji na kraju bio je Sanjin Vrzić, no ne znamo je li očarao većinom ženski žiri backflipom (ili backrollom, to nikad nećemo znati) ili straight airom u toplessu, ali doma je odnio Elan Prodigy pro freestyle dasku.

Slika 3 od 3.

Ukratko, kontest su uz Surfshop i Arena Centar omogućili još i Ožujsko, Canon, Porsche Auto, Lenovo, Elan, Flow, Horsefeathers što je značilo da su rideri odnijeli kući supervrijedne nagrade s obzirom da je natjecanje bilo običan city jam. Nagrade (Flow snowboard daska, Horsefeathers goodiesi itd.) su podijeljene i publici, a jedino za čime žalimo je da ovoga nema non-stop. Očito treba samo malo volje i truda. Bravo ekipa...

Slika 4 od 4.

Slika 5 od 5.

Slika 6 od 6.

Slika 7 od 7.

Slika 8 od 8.

Slika 9 od 9.

Slika 10 od 10.

Autor teksta: Zdravko Šarčević - Šarac
Fotografije: Josip Joe Božić
Video: Cimpy & Šarac

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

VideoPsychoFanatik

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!