arhiva

Dan D

Dario Dodić • nedjelja, 08.11.2009.

Optimizam je davno izgubljen, taktike toliko izmiješane da se više ne usudim odigrati koeficijent 1.8 ili viši. Osim kada ga odigram i promašim. Aco se umirovio, M.S. je malo živnuo, a Jozo je na mojoj strani, na strani na kojoj se promašuje sve što se može promašiti.

Slika 1 od 2.
Foto: EPA

To jednostavno nije normalno, izuzev jednog footballa, u mjesec dana nisam pogodio niti jedan listić! Niti jedan. Pa zar nije logično ako je koeficijent listića 3 da ću barem jednom u tri puta pogoditi? Eeee, to je klađenje, tu logika prestaje, a moj matematički um nasukao se kao Jadrolinijin Marko Polo. Nadam se da neće biti potreban eksploziv da se vratim u situaciju u kojoj barem plutam. Nego, gdje se može nabaviti eksploziv?

Vidite kako se lukavim taktikama podiže čitanost tekstova? Samo spomeneš eksploziv, Obamu, Mesića i Podravku i odmah te POA, SOA, FBI, CIA, Mossad i svi ostali prate, a da bi te pratili moraju čitati tvoje tekstove. Eh, kada bi mi barem javili što da odigram danas jer danas je dan D. D kao Dario, D kao Domaćin Daje, D kao Dvojka. Eto, ne mogu se odlučiti ni što D znači, kako da onda znam što treba odigrati?

Tomo me prošli vikend uvjerio u Kurta i njegovu Arizonu pa sam samo to promašio na listiću. Istina, bilo je i većih kikseva, tipa Giantsi protiv Philadelphije. Mrzim tog Philadelphijinog QB-a, stalno me ubija. Papak. Danas nemam apsolutno nikakav osjećaj za većinu football tekmi, ali imam nekoliko parova koji mi zvone već neko vrijeme, mislim da bi danas mogao biti dan kada ću barem malo okrenuti sreću. Držite mi fige, jer ako danas ništa ne prođe idući tjedan pisat ću vam o vremenu poluraspada žvakaće gume.

Danas dodajem i nekoliko parova iz non-football svijeta, molim vas da ne budete baksuzi, pomozite mi svojim pozitivnim mislima da nešto i pogodim danas!

West Ham daje gol Evertonu, osim ako ga ne da

Lyon - Marseille više od jednog gola

Sampdoria daje Cagliariju gol

AZ daje gol Feyenoordu

Twente daje gol Ajaxu

Luzern - Zürich oba daju

Široki - Travnik jedinica.

I malo detaljnije prognoze NFL-a:

Atlanta - Washington: Jedinica, nemamo o čemu pričati. E da, imajte na umu da se danas nisam konzultirao s Tomom, sam vas savjetujem. Bjež'te!

Chicago - Arizona: Arizona u gostima ne gubi, ali kao što je i Tomo rekao nisu ekipa za klađenje. Međutim, Chicagova obrana je katastrofa, a u napadu će sigurno nešto napraviti, zato vam savjetujem zbroj poena preko 44.5.

Cincinnati - Baltimore: Bengalsi stvarno nisu toliko dobri, ali imali su dosta sreće. Vjerujem da je Baltimore bolji, Flacco je odličan QB, tipujem dvojku!

Indianapolis - Houston: Otkad sam početkom tjedna pogledao parove ovdje sam si nešto zacrtao. Dvojku! Koeficijent je oko četiri, da imam love stavio bi singl malo jače. Zašto? Indianapolis će barem jednu utakmicu izgubiti, to je jednostavno tako. Već protiv San Francisca su pokazali da su se opustili, jedva su ih pobijedili. Houston ima tri pobjede zaredom, ovaj koeficijent se mora isprobati!

Jacksonville - Kansas: Bljuv bljuv, fuj fuj, odbijam prognozirati ovakve luzerske parove. Mogli bi poeni ispod 41.5.

New England - Miami: E, tu bi moglo biti svega. Ne vole se, nabrijani su, Miami igra wild cat protiv kojeg je jako teško braniti se, a s druge strane Brady podiže formu iz utakmice u utakmicu. Prvotno sam htio igrati manje od 46.5 poena jer sam mislio da će vrijeme biti brrrr (po takvom je vremenu New England pobijedio 3:0 jednu utakmicu protiv Miamija), ali ugodnih je 9 stupnjeva, sunčano je, dakle ide preko!

Tampa - Green Bay: Sudar dvaju Bayeva, dobit će ovaj zeleniji, bez dvojbe.

New Orleans - Carolina: Mrzim Carolinu, iako je nizak tečaj na Saintse, pobijedit će.

Seattle - Detroit: Dvije luzerske ekipe, preskačem!

N.Y. Giants - San Diego: Giantsi su izvan forme totalno, obrana im je šuplja, napad mlak, ovdje tipujem na San Diego ili na zbroj poena preko 47.5!

San Francisco - Tennesseee: Jedinica, Titansi su upisali tu jednu pobjedu da baš ne budu skroz jadni, ali mislim da će ih SF danas dobiti.

Philadelphia - Dallas: Kao što rekoh, ne volim McNabba, ne voli ga ni Tomo, a i nakon briljantne utakmice protiv Giantsa čeka ih pad, moraju pobijediti Cowboysi. Zašto? Jer je danas dan D!

Čuvajte se ljudi, navijajte za mene, držite fige, danas dobivamo!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

arhivaPick na pojilu
  • Najnovije
  • Najčitanije

Pročitaj više

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.11.2009. u 17:34
    i starci citaju forum?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.11.2009. u 03:01
    šala!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.11.2009. u 03:00
    ovaj tjedan to ispravit, pa za promjenu dobit nes,u koji jadni mjesec,ak ovak nastavi starcima cu pocet krast lovu iz novcanika!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.11.2009. u 10:45
    što reći prošli tjedan ništa,a tako blizu..utorak mančo,srijeda sevilla,četvrtak hendikep 2- 7,5 na cska protiv maccabia(iako odograo čistu dvicu na ajax),u subotu manchester city primio gol u 92.min...4 listića po jedan par..svi za kladionicu-za mene ni jedan...jedan frend digao 3 listića u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Dario_SNet09.11.2009. u 18:43
    sta da ti kazem, ne ide pa ne ide, stigao mi signal s neba da se prestanem kladit - imao sam Lyon jedinicu
    Dario_SNet