Rukomet

Mesarov - idealno pojačanje za Metković?

Mateo Perković • srijeda, 12.07.2000.

Rukometaš Moslavine, srednji vanjski pucač, Mesarov odlučio je poslužiti Metković Jambu kao jedno od najboljih rješenja na već standardno pitanje Metkovaca: "Tko će umjesto Goluže na srednjeg?". Naime, kako je Ivandija odustao od ponude Metkovaca, trebala se tražiti nova mogućnost za pojačanje kluba. Kako Mesarovu ove sezone ističe ugovor u Moslavini klub Metković Jambo je stvarno "zapeo" za tog odličnog vanjskog igrača sa preciznim i jakim šutom koji je na meti još mnogim klubovima i izvan naše lige. No, kako sada stvari stoje, umjesto Ivandije, sljedeće ćemo sezone u redovima Metkovića vidjeti Mesarova.

Usto, ovo bi bilo i posljednje pojačanje za Metković i pomalo se već naslućuje da bi svoje kladionice sa Badela trebali prebaciti na Metković koji su sada postali još jači, iskusniji i dobro uigrani tim pod vodstvom odličnog trenera i igrača Ivice Obrvana. Badelu su, kao što znamo, otišli ponajbolji igrači: Bilić, Jović, Saračević, Bašić , a naslućuje se i odlazak A.Lavrova u Real Cuidad. Prvi sastav Badela nije baš blistav, iako i tu ima odličnih igrača koji se žele pokazati još više. Ako za slijedeću sezonu Badelov stručni tim ne izvuče nekoga aduta iz rukava, Metkovcima se sprema nimalo laka, ali pobjednička sezona koju su svi čekali.

No, tu su još Zamet i Brodomerkur, a kako je Zamet ostao bez glavnih igrača Matoševića (Metković) i Silvija Ivandije (Badel) Brodomerkur bi trebao biti četvrti klub u utrci za naslovom jer su i oni znatno oslabljena momčad.

Dakle, na prvom radnom sastanku uprave i igrača u metkovskoj dvorani očekuje se upoznavanje Mesarova, Markovskog, Baltića i Matoševića sa suigračima, klubom, gradom, navijačima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Rukomet
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!