Ostali sportovi

Predsjednik CEV-a Rolf Andersen u Zagrebu

Maja Zrnčić • srijeda, 13.06.2001.

Povodom dolaska predsjednika Europskog odbojkaškog saveza, dr. Rolfa Andresena u Hrvatsku, upriličena je danas konferencija za novinare u prostorijama Odbojkaškog doma “Bojan Stranić”.

Konferencija je protekla u ležernoj atmosferi, u kojoj se dr. Andresen prisjetio svog zadnjeg posjeta Hrvatskoj prije 36 godina, kada je ovdje došao s njemačkom odbojkaškom reprezentaciju. Hrvatska mu je ostala u lijepom sjećanju jer je onda bio upoznao odbojkašku legendu Bojana Stranića. Sada kad je ponovo došao u posjet Hrvatskoj, ovaj put kao predsjednik CEV-a, rekao je: “Hrvatski odbojkaški savez vode mladi i perspektivni ljudi i osim što im želim puno sreće, kad kod naiđu na neki problem mogu se meni obratiti za pomoć”. Osvrnuo se i na naše odbojakšice, za koje smatra da uživaju dosta velik ugled u Europi (smjestio ih je iza Ruskinja), te na odbojkaše, za koje misli da će se uspjeti plasirati na svjetsko prevenstvo već u Sevilli.

Predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Zdeslav Barač zahvalio se dr. Andresenu na dosadašnjem pružanju potpore i izrazio je nadu da će se dobri odnosi nastaviti i u budućnosti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Odbojka
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!