Tenis

Moyina mama nazvala kućnog ljubimca po - Goranu!

Goran Pervan • petak, 20.07.2001.

Carlos Moya otkrio je u Umagu da je njegova mama Pilar nazvala svog najdražeg kućnog ljubimca njemačku dogu Goran po našem Goranu Ivaniševiću!

Moya se bojao otkriti to javnosti jer se bojao Goranove rekacije, no novinari su u Umagu ipak saznali za priču pa Moya nije imao izbora, nego potvrditi zanimljivost. No, nema razloga za brigu, svi su, uključujući u prvom redu Goranovog oca Srđana, koji je također u Umagu, oduševljeni pričom o mami Pilar i Goranu, kućnom ljubimcu...

Carlos Moya posljednji je ušao u četvrtfinale Umaga, no i dalje slovi kao prvi favorit turnira. Dugo ga je mučio Benfele Alvarez,ali na oduševljenje gledatelja do slavlja je stigao Carlos.

" Bilo je teško no pobjeda je pobjeda. Igrao sam jedan dio susreta opušteno, ali Alvarez zna biti dosta opasan. Uzeo je drugi set i sreća je što sam mu oduzeo servis već na početku trećeg seta. Bilo je lijepih izmjena i lijepih poena i zadovoljan sam svojom igrom ", analizirao je na sinoćnjoj novinarskoj konferenciji poslije susreta Moya.

U sljedećem kolu ima nešto lakšeg suparnika - Mađara Savolta.

" Znam ga iz juniorskih dana, tada je bio jako dobar. U posljednje vrijeme ga ne viđan na Touru, ali nikad ne znaš kakav nekome može biti dan" - poručio je Moya, koji je na kraju otkrio jednu priču koju se ispočetka bojao otkriti, priču o jednom - psu i Goranu Ivaniševiću:

"Goran mi je jedan od najdražih tenisača. A imamo jednog psa, sjajnog psa, njemačku dogu. I moja mama ga je nazvala - Goran. Sljedeći će možda biti Pat jer voli i Raftera. Ali vidite da zapravo ja nisam imao ništa s tim, to je njena ideja" - nasmiješio se Carlos objašnjavajući potez mame Pilar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Tenis
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!