Ostali sportovi

Kaštela uvjerljivo do novih bodova

Iva Janežić, Sanda Pavlinić • nedjelja, 23.12.2001.

Prva liga odbojkaša, 11.kolo:
INDUSTROGRADNJA - MLADOST KL 0:3 (19:25, 11:25, 23:25 )

INDUSTROGRADNJA: Trimčevski, Šečibović, Vidaković, Šute, Kovačević, Fabić, Vuksan, Medić

MLADOST KL: Grgantov, I. Ćosić, Križanović, Skočić, Božić, Viculin, Polić, Zelić, Klarić, F. Ćosić, Konta Suci: Ledenćan (Osijek), Zamaklar (Belišće)

Odbojkaši Mladosti iz Kaštela uvjerljivom su pobjedom (3:0) nad Industrogadnjom za samo 50-ak minuta ubilježili nova tri boda na ljestvici.. U praznoj dvorani Doma odbojke u nekim trenucima susret je izgledao kao prijateljska trening - utakmica, a ne prvoligaški susret.

Zagrepčani su preopušteno ušli u utakmicu, što su Kaštelani znali iskoristiti. Serijom odličnih blokova brzo su okončali prvi set u svoju korist protiv totalno nemoćnih domaćina.

U nastavku susreta gosti se sve više razigravaju. Pojačavaju servis s kojim se protivnici nikako neznaju nositi. Posebno bi istakli i Križanovića i Viculina iz Kaštela koji su svojim nezaustavljivim napadima ostali nerješiva zagonetka domaćinima tokom cijelog susreta. Jedini otpor Industrogradnje nazirao se kod Trimčevskog, ali bez igračke podrške suigrača nije ni imao prilike ostaviti značajniji trag na krajnjem rezultatu.

Tek u trećem setu domaćini pružaju određeni otpor, tako da čak jedno vrijeme preuzimaju i vodstvo. Ipak, ne uspijevaju ga održati sve do kraja seta pa gube susret s tijesnih 23:25 . Ali usprkos i tom, malo napetijem setu, od napete i zanimljive muške odbojke na koju smo inače navikli u Domu odbojke na Savi, nismo imali prilike vidjeti ništa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Odbojka
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!