Ostali sportovi

Nova pobjeda Mladostaša

Iva Janežić, Sanda Pavlinić • subota, 24.11.2001.

Odbojkaški zagrebačke Mladosti pobijedili su imenjake iz Kaštela sa 3:1 ( 25:14, 25:18, 23:25, 25:17 ) u 7. kolu Prve lige odbojkaša. Odličan napad i čvrst blok bili su prevelika prepreka Kaštelanima koji su uspjeli priprijetiti tek u trećem setu kada su se "mladostaši" vidljivo opustili. Rezultat toga je bio izgubljen set, ali su se zagrepčani uspješno vratili i pokazali zašto su već godinama na vrhu ljestvice.

Jedan od najboljih pojedinaca bio je mladi Toni Kovačević, dakako iz redova domaćina, koji je svojim razornim smečevima i odličnom igrom u obrani pokazao svu raskoš svog odbojkaškog talenta.

U sljedećem kolo Zagrepčane očekuje gostovanje u Osijeku.

"Nadam se i tamo novim bodovima iako je Osijek respektabilan suparnik. Danas smo malo podcijenili Kaštelane pa nam je u trećem setu pala koncentracija zbog čega smo izgubili set, no nadam se da se to nće ponoviti u Osijeku", rekao je mladostaš Šime Vulin.

Inače, istaknimo da je u Domu odbojke Bojana Stranića još jednom osvanuo zabrinjavajuće mali broj gledatelja, što je, naravno, veliki hendikep za svaku ekipu. Aktualni prvak države s izuzetno talentiranom mladom postavom definitivno zaslužuje više pozornosti i podrške od 50-ak gledatelja...

Ostali rezultati 7. kola Prve lige odbojkaša: Karlovac - Industrogradnja 3:0, Čakovec - Rovinj 3:1, Hrvatski dragovoljac - Valpovka 3:1.

Rezultati 6. kola Prve lige odbojkašica: Kaštela - Mladost 3:0, Drenova - Sušak 3:0, Vibrobeton - Rijeka 0:3, Split 1700 - Azena 3:0, Viadukt - Vukovar 2:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Odbojka
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!