Ostali sportovi

Mladost ZG - Šibenik: Lak početak za Mladost

Iva Janežić, Sanda Pavlinić • nedjelja, 20.01.2002.

MLADOST ZG - ŠIBENIK 3:0 (25:19, 25:20, 25:14)
Prva liga odbojkaša, 12. kolo
Gledatelja: 70
Suci: Čaušević (Sisak) i Stipanićev (Rijeka)

MLADOST: Kvesić , Polgar, Vulin, Periškić, Sikirić, Kovačević, Ramadža, Momić Si., Somek, Zelić, Jureša, Nojić
ŠIBENIK: Klarić S., Klarić M., Slavica, Goleš, Prpić, Guzić, Modrić, Slamić,Grubišić, Džaja, Jurin

Nakon odlične, ali izgubljene utakmice od pet setova u Budvi, Mladostaši su imali lagan posao u prvom kolu ovog dijela sezone. Domaćini su slavili 3:0 nad Šibenčanima za nepunih sat vremena.

Trener Zagrepčana Igor Arbutina odlučio je odmoriti starije igrače pa u utakmicu ulazi sa drugom postavom što na kraju nije znatno utjecalo na rezultat. U prvom setu Šibenčani odličnim prolazima i neprisiljenim greškama protivnika održavaju tak malu rezultatsku razliku, ali na kraju lošim prijemom upropaštavaju priliku za dobiveni set.

Drugi set kreće također dosta izjednačeno, ali onda u igru za Mladost ulazi novo pridošli Nojić koji zajedno sa odličnim Polgarom radi serije napada na koje gosti nisu znali odgovoriti.

Treći i najkraći set (16 min) bio je u znaku neprolaznog bloka Mladosti i razigranog Kovačevića u napadu. Iako gosti do kraja pokazuju svoju borbenost nije im pomoglo da bar malo ugroze trenutno najbolju ekipu u Hrvatskoj.

Mladostaši u srijedu igraju posljednju utakmicu Top Teams kupa protiv Belgijaca, ali bez obzira na rezultat ne mogu se više nadati daljnjem plasmanu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Odbojka

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!