Ostali sportovi

Čakovec GEA - Varaždin: Domaći preokretom do pobjede

Dejan Šantl • ponedjeljak, 21.01.2002.

Međimurje je doživjelo još jedan u nizu velikih sportskih događaja, sa obilježjem "lokalnog" derbija kada govorimo o dvoboju čakovečkih i varaždinskih klubova. Ovoga puta pred prepunom dvoranom (oko 400 gledatelja) u prvom kolu nastavka 1. hrvatske odbojkaške lige, susreli su se Čakovec-GEA 90 i OK Varaždin. Varaždinici su trenutačno jedna od triju najboljih hrvatskih ekipa (Mladost, Osijek).

U odličnoj atmosferi, ljubitelji odbojke i ovoga puta došli su na svoj račun, a zadovoljstvo je ovoga puta bilo još i veće, jer su na kraju slavili domaći odbojkaši. U odličnoj predstavi, nakon što su gosti iz Varaždina poveli sa 0:2 (21:25 ,18:25), domaćin se nošen bučnim navijanjem prepune dvorane, budi i preokreće utakmicu u svoju korist, 3:2 (25:21 ,25:20 ,17:15). U redovima domaćih zapažen je bio izvrsni smečer Palinkaš, koji je izludio gostujući blok, dok gosti krivicu što su dozvolili preokret, nalaze izričito u svojim redovima.

Nova prilika za dokaz odlične forme čakovečkih odbojkaša već je u srijedu,23. siječnja, kada zbog popularizacije odbojkaške igre u Međimurju, svoju Kup utakmicu protiv Industrogradnje, igraju u novoj sportskoj dvorani u Murskom Središću.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Odbojka

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!