Ostali sportovi

Iskra Mijalić na oporavku nakon nesreće

Sanda Pavlinić • utorak, 05.02.2002.

Nakon što je 21. siječnja doživjela tešku prometnu nesreću u talijanskoj Vicenzi (gdje Iskra trenutno igra za prvoligaški odbojkaški klub), zdravstvena situacija hrvatske reprezentativke nije izgledala "ružičasto".

Iskra je to nedjeljno veče izletjela iz auta kroz vjetrobransko staklo automobila pri čemu je ozlijedila kralježnicu. Ipak, nakon operacije, pri kojoj su joj zamijenjena dva oštećena diska kralježnice, najgore slutnje su otklonjene. Iskra i sam napominje da se osjeća dobro. Prije dva dana je stigla u Hrvatsku, u rodni Vrbovec. Sada joj slijedi duži oporavak kako bi za otprilike pola godine mogla ponovo izaći na teren. Trenutno nosi leđni steznik koji joj stvara male probleme prilikom kretanja, a za sve ostalo tvrdi da je u redu.

Bez obzira na ozljedu jučer je iz Vrbovca stigla u Zagreb da bi se našla s prijateljima, jer kaže da se svih zaželjela nakon ovakvog šoka. Nakon prvih mjesec dana oporavka u Vrbovcu vraća se u Italiju na pretrage i prve procjene o daljnjem razvoju rehabilitacije. U bolnici joj je rečeno da bi nakon dva do tri mjeseca već mogla lagano potrčati, a na teren izaći tek na jesen.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Odbojka
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!