Ostali sportovi

Mladost namučila Budvansku rivijeru i u Crnoj Gori

Goran Pervan • četvrtak, 17.01.2002.

Malo je nedostajalo da hrvatski prvak priredi još jednu senzaciju i pobijedi jugoslavenskog usred Budve. Zagrebačka Mladost tijesno je izgubila u pretposljednjem ovosezonskom europskom nastupu od Budvanske rivijere 2:3 (23:25, 25:19, 25:23, 18:25, 9:15).

Izabranici Igora Arbutine demonstrirali su još jedno vrlo solidno izdanje koje najavljuje svjetliju klupsku odbojkašku budućnost u Hrvatskoj. Još samo da je naći bolje uvjete...

Odbojkaši Mladosti izgubili su u petom kolu Top Teams kupa od Budvanske rivijere 2:3 (23:25, 25:19, 25:23, 18:25, 9:15). Hrvatski i jugoslavenski prvak sučelili su se u Budvi, a umalo su mladostaši uspjeli još jednom pobijediti skupocjenu crnogorsku momčad.

No, na žalost Mladost je posustala u četvrtom setu, napad je postao previše neprecizan, a obrana sasvim neučinkovita. Kada bi ponekad uspjeli i zaustaviti prodor Majdaka ili Kardaša Zagrepčani su prerijetko realizirali kontranapade.

No, unatoč porazu Mladost je pokazala dobro lice, borbeno i domaćin se morao dobrano pomučiti da se pred svojim navijačima iskupi za težak poraz u Zagrebu prije nekoliko tjedana.

U posljednjem kolu Top Teams kupa Mladost u srijedu dočekuje belgijski Knack Roselar, no ni Mladost ni Budvanska rivijera ne mogu se više nadati daljnjem plasmanu...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Odbojka

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!