Ostali sportovi

"Mladost Pompea" s velikim planovima

Iva Janežić • petak, 15.02.2002.

Povodom promjene imena ženskog odbojkaškog kluba Mladosti u "Mladost-Pompea", u prostorijama kluba održana je press konferencija. Naglasak je bio upravo na promjeni imena, ali govorilo se i o planovima u drugom dijelu sezone.

Potpredsjednik kluba i zastupnik Pompee za Hrvatsku, Gordan Ivanišević istaknuo je važnost sponzorstva ovog talijanskog proizvođača čarapa i donjeg rublja: "Pompea je izuzetno jaka i afirmirana firma u Italiji, a kako su otprije bili upoznati s uspjesima odbojkaškog kluba Mladost, ugovor na jednu godinu potpisan je na obostrano zadovoljstvo. Dobro znamo koliko je odbojka kao sport jaka i popularna u Italiji, tako da ovaj ugovor i radi toga ima dodatnu težinu."

Zlatan Kovač, potpredsjednik kluba najavio je planove Mladosti Pompee za drugi dio sezone: "Nadamo se da ćemo ove sezone i u muškoj i u ženskoj konkurenciji osvojiti prvo mjesto. Valja naglasiti da je i Nikolaj Karpolj pristao na suradnju, tako da su u play-offu moguća i neka pojačanja u ženskoj ekipi. O imenima još ne bih htio govoriti, čisto iz razloga jer još nisu precizirana. Što se trenerske struke tiče, izuzetno smo zadovoljni dosadašnjim radom, tako da u budućnosti ne planiramo nikakve promjene."

Zanimljivo je, pak, da je "Mladost" lakše pronašla sponzora u inozemstvu, nego u Hrvatskoj. Naime, klub je zahvaljujući svome renomeu prepoznatljiv i vani, tako da je Pompea rado pristala sponzorirati žensku ekipu. Upravo to pokazuje kako je traženje sponzora u Hrvatskoj izuzetno težak i složen posao. Uprava Mladosti optimistično se nada produženju ugovora s ovom poznatom talijanskom firmom, pa čak i proširenju sponzorstva na muški dio ekipe koji je i dalje bez sponzora.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Odbojka
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!