Ostali sportovi

Varaždinci lagano svladali Trnje

Marko Breljak • nedjelja, 12.10.2003.

Viceprvaci Hrvatske, odbojkaši Varaždina, za manje od jednog sata, svladali su odbojkaše Trnja, a na utakmici se po prvi puta varaždinskoj publici predstavio novi trener i trojica novih igrača...

Varaždin - Trnje Panoreklam 3:0
Setovi: 25:13, 25:10, 25:17.
Varaždin, dvorana u Graberju. Gledatelja: 70.
Suci: Rimac i Đurkić (obojica Osijek).

Varaždin - Juren, Muharemović, Mahmutović, Petrač, Gotal, Rastovčan, Anđelković, Patafta, Kapustić, Rogina, Prašnički, Jošić.
Trnje Panoreklam - Bolić, Jovanović, Bobuš, Milutinović, Raca, Jogunica, Maganić, Balija, Skroza, Maticka.

Odbojkaši Varaždina stigli su vrlo lagano, čak i prelagano, do pobjede u drugom kolu domaćeg prvenstva. Protivnik im definitivno nije bio po mjeri, zagrebačko Trnje Panoreklam, a po prvi puta su se varaždinskoj publici predstavila nova lica u klubu. U prvom redu mladi stručnjak iz Srbije i Crne Gore, Miroslav Aksentijević, koji je odmah u prvom susretu nagovijestio da dolazi iz neke druge odbojkaške sredine. Dao je prigodu znatno većem broju igrača, izrotirao je čak desetoricu njih.

Vidjeli smo i nove igrače, Muharemovića, Mahmutovića i Rastovčana, koji će u novoj sezoni također biti lijepo pojačanje za varaždinski sastav. Meč je sveukupno trajao 56 minuta, što najbolje govori o uvjerljivosti Varaždinaca. Sve to dobra je uvertira za idući vikend, kada se u Zagrebu sastaju lanjski finalisti, Mladost i Varaždin.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

OdbojkaSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!