Zimski sportovi

Zagrebaši priredili Božićni party

Davor Sajko • ponedjeljak, 09.12.2002.

Slika 1 od 1.

Zagrebački klub GAP bio je u nedjelju navečer pretijesan za sve uzvanike koji su imali čast prisustvovati dobrotvornom Božićnom domjenku u organizaciji Kluba hokeja na ledu Zagreb. Uz dobrotvornu namjenu KHL Zagreb je ovim domjenkom proslavio svoju 20. godišnjicu postojanja.

KHL Zagreb osnovan je 1982. godine i od tada ostvario je zapažene uspjehe. Deset godina nakon osnutka Zagrebaši su se okitili naslovom prvaka u seniorskoj konkurenciji što su ponovili nakon toga još u tri navrata (1993, 1994, 1996), dok su se u posljednje tri godine morali zadovoljiti naslovom vice prvaka države. Uz zapažene rezultate u seniorskoj konkurenciji, nije zaboravljen ni rad s mlađim uzrastima, gdje se u sklopu škole hokeja "Zagi" i oni najmlađi uče prvim hokejaškim koracima.

Teško financijsko stanje u hrvatskom i zagrebačkom sportu odrazilo se na KHL Zagreb, koji je nedjeljnim Božićnim partyjem pokušao barem donekle popraviti svoju ne baš zavidnu financijsku situaciju. Izuzetni financijski izdaci koji su uvjetovani natjecanjima u Hrvatskoj, Hrvatsko-Mađarskoj i Panonskoj ligi teret su ovom zagrebačkom klubu, a pomoć iz gradskog proračuna ne dolazi te su Zagrebaši prisiljeni svoj opstanak temeljiti isključivo na smofinanciranju i volonterskom radu.

Tako je izrasla ideja o dobrotvornom Božićnom partyju koji je trebao olakšati financijsku situaciju u KHL Zagreb. Za to su se tijekom večeri potrudili voditelj Ivica Šerfezi, pop sastav Teens, plesna skupina Action te pjevačica Claudia. Uz atraktivan program i bogatu tombolu, Vojo Šiljak je vodio aukciju slika, a vrhunac večeri bila je modna revija seniorskog pogona KHL Zagreba, koja je na oduševljenje ženskog dijela uzvanika pokazala svoje manekensko umijeće.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportovi
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!