Zimski sportovi

Za hrvatske navijače ni Koreja nije bila daleko

Davor Sajko • četvrtak, 13.03.2003.

Slika 1 od 1.
Foto: Vilko Posavec

Kratak "izlet" muškog dijela Svjetskog skijaškog kupa na Daleki istok nije ravnodušnim ostavio hrvatske navijače koji su bez obzira na dalek i naporan put "potegnuli" do Yongpyonga u Koreji. Bez obzira što Ivica u Koreji nije ostvario baš zapažen rezultat (15. mjesto u slalomu) to nije obeshrabrilo malu skupinu hrvatskih navijača da se dobro provede među Koreancima.

Dobroj zabavi u jednom se trenutku pridružio i svjetski prvak Ivica Kostelić kojem nije bilo teško odvojiti nekoliko trenutaka za pokoju sliku. Kako u jednom trenutku nije bilo slobodnih "fotografa", poslužio je svrsi onako u prolazu olimpijski pobjednik J.P. Vidal. Međutim, Vidalu bez obzira na pomalo razočaravajuću sezonu ipak bolje ide skijanje, što se najbolje može vidjeti iz priloženog.

Osim slikanja sa najboljim hrvatskim alpincem, malobrojna hrvatska navijača kolonija iskoristla je priliku da se pridruži korejskoj plesnoj skupini koja je pokušala unijeti živosti u polupraznu ciljnu ravninu. A egzotične hrvatske navijače nije nisu zaobilazili niti Koreanci koji su svaki trenutak koristili kako bi se slikali sa definitvno "najluđim" skijaškim navijačima na svijetu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportovi

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!