Zimski sportovi

NHL: Washington pobjegao Carolini

Tomislav Pacak • subota, 11.01.2003.

Slika 1 od 1.

Nakon što cu cijelu prošlu sezonu proveli "loveći" zaostatak za Carolinom u Southeast diviziji, ove godine Capitalsi su malo promijenili odnos snaga u možda i najslabijoj NHL diviziji. Sinoćnjom pobjedom u Raleighu, Capsi su pobjegli na četiri boda Hurricanesima, i izjednačili se na vrhu divizije s Tampom. Mike Grier i Kip Miller usmjerili su Washington na pravu stazu već nakon desetak minuta, Ron Francis je nakratko vratio nadu domaćima, no Bondra i Konovalčuk "dovšili" su Canese, koji su izgubili 11 od posljednjih 17 utakmica. S druge strane, momčad iz glavnog grada osvojila je barem bod 11. utakmicu zaredom.

Niz od tri poraza Minnesota je prekinula pobjedom nad Phoenixom, koji, pak, već tri utakmice ne zna za pobjedu nakon četiri trijumfa u nizu. Ronning i Zyuzin bili su strijelci za Wild s igračem više, dok je jedini pogodak za Kojote postigao Mike Johnson. Za iznenađenje večeri pobrinuo se Columbus koji je slavio u Vancouveru protiv Canucksa. Sanderson je predvodio Blue Jacketse sa golom te asistom za pobjednički pogodak Wrighta, dok je jedan gol dodao i rookie Rick Nash. Strijelci za Vancouver su, kao i obično, bili Todd Bertuzzi i Markus Naslund.

NHL, petak 10. siječnja: Carolina - Washington 1:4; Minnesota - Phoenix 2:1; Vancouver - Columbus 2:3; Florida - New Jersey 1:2; Buffalo - Boston 4:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportovi
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!