Zimski sportovi

Janica Kostelić: "Znala sam da mogu bolje"

Bruno Pilon • nedjelja, 19.01.2003.

Nakon fantastične i rijetko viđene druge vožnje u šestom veleslalomu sezone Janica Kostelić je dala svoje viđenje vrlo zanimljivog natjecanja: "Prva vožnja mi je bila dosta loša, zapravo jedna od najslabijih ove sezone. Nisam bila ljuta, ali znala sam da mogu puno bolje i spustila sam se na glavu. Išla sam punom snagom, a na zadnjim vratima je bilo malo panike i mislila sam da ću ponovo završiti negdje u ogradi. Istina je da sam nadoknadila veliku prednost većine skijašica,a čestitam Paerson, vozila je odlično obje vožnje i zasluženo pobjedila. Sjećam se da je Martina Ertl jednom prilikom u Soeldenu sa 17. mjesta došla do pobjede."

Primadona svjetskog skijanja pozvala je navijače da dođu na mariborsku Zlatnu lisicu sljedećeg vikenda: "Nadam se da će hrvatski navijači doći u velikom broju u Maribor i korektno navijati za Anu, Niku i mene, ali i za ostale skijašice."

Nakon 23. mjesta na otvorenju sezone u Soeldenu, mlada hrvatska skijašica Ana Jelušić ponovo je osvojila bodove u Svjetskom kupu: "Žao mi je zbog greške u drugoj vožnji, ali mogu biti zadovoljna da sam završila nastup i osvojila tri boda. Nadam se dobrom nastupu i u Mariboru."

Nika Fleiss nije uspjela osvojiti svoje prve veleslalomske bodove: "Nadam se da će biti puno bolje u Mariboru pred našim navijačima. Čestitam Janici i Ani, svaka im čast bile su odlične."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportovi
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!