Zimski sportovi

NHL: Nezaustavljivi Dallas Starsi

Tomislav Pacak • ponedjeljak, 10.02.2003.

Slika 1 od 1.

Dallas je lani propustio doigravanje, i Starsi očigledno u svaku utakmicu ove sezone ulaze upravo s razmišljanjem kako ne žele da im se to dogodi i ove godine - Teksašani igraju sjajno, najbolja su momčad lige, a novu pobjedu zabilježili su kod kuće protiv Los Angelesa, na otvaranju serije od šest domaćih utakmica. Gosti su uspjeli povesti preko Dereka Armstronga, no pogoci Modana i DiMaia u razmaku od 48 sekundi donijeli su prednosti Starsima. Mike Modano je potvrdio pobjedu golom za 3:1, dok je Marty Turco obranio 24 udarca čime je ostao neporažen po 14. puta u nizu (izjednačio klupski rekord).

Colorado također izgleda dobro u posljednje vrijeme, pobjedom protiv Calgarya Avsi su ostali neporaženi po deveti puta uzastopce. Briljirao je Peter Forsberg koji je po šesti puta u karijeri postigao hat-trick (drugi puta ove sezone), a po dva asista dodali su Alex Tanguay i Greg de Vries. David Aeibischer obranio je 38 udaraca Flamesa, a "Lavina" se dokotrljala do drugog mjesta u diviziji i petog u konferenciji što je do prije nekoliko tjedana izgledalo kao nemoguća misija. Jerome Iginla i Craig Conroy postigli su u trećoj trećini pogotke za goste iz Calgarya.

NHL, nedjelja 9. veljače: Colorado - Calgary 4:2; Dallas - Los Angeles 3:1; New Jersey - Minnesota 3:2; Washington - Montreal 0:2; Anaheim - Carolina 2:1;

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportovi
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!