Zimski sportovi

NHL: Ottawa slavila i u New Jerseyu

Tomislav Pacak • četvrtak, 20.02.2003.

Ako je netko i sumnjao da Ottawa ove sezone misli ozbiljno, nakon sinoćnje pobjede Senatorsa u East Rutherfordu prostora za sumnju više nema - Ottawa je trenutno najbolja momčad lige. U direktnom dvoboju prve i druge momčadi istočne konferencije Senatorsi su sa 5:3 pobijedili New Jersey pobjegavši tako Devilsima na šest bodova razlike u utrci za prednost domaćeg leda kroz doigravanje.

Prve dvije trećine prošle su odlično za goste koji su s dva pogotka Martina Havlata i jednim Mariana Hosse dokrstarili do 3:0 prednosti. Ipak, i Devilsi su pokazali karakter, vratili su se u egal preko Niedermayera, Friesena i Nieuwendyka, da bi utakmicu u korist Ottawe riješio Radek Bonk golom za 4:3 minutu prije kraja. Konačnih 5:3 postavio je svojim drugim golom Hossa, osiguravši Sensima petu pobjedu u posljednjih šest nastupa.

NHL, srijeda 19. veljače: New Jersey - Ottawa 3:5; Buffalo - Montreal 2:1 (pr.); Carolina - Boston 1:1; Tampa Bay - Atlanta 2:0; Minnesota - NY Rangers 2:4; Dallas - Calgary 1:1; Anaheim - Columbus 2:0; San Jose - NY Islanders 0:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportovi
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!