Zimski sportovi

Innsbruck: Janica druga na treningu spusta

Bruno Pilon • četvrtak, 27.02.2003.

Dvostruka prvakinja svijeta Janica Kostelić pokušat će sljedećeg vikenda u Innsbrucku ostvariti nove bodove u Svjetskom kupu, na dva superveleslaloma i jednom spustu. Današnje drugo mjesto na treningu spusta najava je odlične forme.

Slika 1 od 1.
Foto: Dražen Patarčić

Janica je u Innsbrucku nastupila na dva službena treninga spusta, koji je na rasporedu u subotu. Jučer je na prvom treningu ispitivala stazu i ostvarila 35. rezultat, a danas je bila fenomenalna druga sa samo 12 stotinki sekunde zaostatka iza Njemice Regine Haeusl.

U petak je u Innsbrucku na rasporedu prvi superveleslalom, šesti ove sezone, a Janica ima startni broj 22. Ove sezone Janica je bila vrlo uspješna u super-G nastupima i u poretku te dicipline zauzima četvrto mjesto s 215 bodova, a za vodećom Francuskinjom Carole Montillet zaostaje samo 92 boda.

U ukupnom poretku Svjetskog kupa Janica ima ogromna 1342 boda, a drugoplasirana Talijanka Karen Putzer zaostaje velika 552 boda. Putzer ove godine ima jednu pobjedu u superveleslalomu i drži drugo mjesto u poretku te discipline, ali je na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu pokazala slabu formu i nije izborila svjetsku medalju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportoviSkrol

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!