Zimski sportovi

NHL: Rangersi konačno dobro zaigrali

Tomislav Pacak • subota, 22.02.2003.

Najskuplja momčad u NHL, New York Rangersi, sinoć su saznali kako to izgleda kad su sve njihove zvijezde na ledu, a ne u bolnicama. Na nesreću Mighty Ducksa, upravo se Anaheim našao na putu zdravim Rangersima koji su slavili sa 6:2...

Pavel Bure postigao je dva gola, uključujući i prvi nakon povratka na led poslije operacije oba koljena zbog koje nije igrao 31 utakmicu. Bobby Holik se također priključio sa dva gola, po jedan su dodali Aleksej Kovaljev i Matthew Barnaby, dok je Mike Dunham obranio 32 udarca "Moćnih pataka". Golovi Pahlssona i Rucchina bili su nedovoljni te večeri za Anaheim, kojem je prekinut niz od šest utakmica bez poraza kod kuće.

Rangersi su se pobjedom približili Bostonu na pet bodova u utrci za osmim mjestom na Istoku. Do kraja regularnog dijela sezone ostalo je 18 utakmica i jasno je da s Rangersima u punom sastavu Bruinsi ne mogu mirno spavati. Također, mirno neće spavati niti najbolje momčadi konferencije uguraju li se Rangersi u play-off, jasno je da su dovoljno jaki da se nose sa najjačima.

Drugdje, dobar dan za njujorške momčadi potvrdili su Islandersi koji su prekinuli niz uspjeha Colorada pobjedom od 4:1, dok je najuvjerljiviju pobjedu dana zabilježio San Jose, 6:0 pobjednik nad Columbusom.

Rezultati, petak, 21. veljače: Anaheim - New York Rangers 2:6; Buffalo - Los Angeles 1:4; Carolina - Tampa Bay 2:2; New York Islanders - Colorado 4:1; New Jersey - Boston 3:2; Dallas - Phoenix 2:2; San Jose - Columbus 6:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportovi
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!