Zimski sportovi

NHL: Borba Bostona i Rangersa za play-off

Tomislav Pacak • nedjelja, 02.03.2003.

Slika 1 od 1.

Rasplamsava se borba za osmo mjesto u istočnoj konferenciji između Bostona i NY Rangersa; Njujorčani su se pobjedom nad Floridom približili Bostonu na tri boda zaostatka, s obzirom da su Bruinsi u produžetku izgubili od Philadelphije...

Cijela momčad New Yorka dobro je funkcionirala, i općenito sve bolje funkcionira kako se bliži kraj sezone. Mike Dunham obranio je 32 udarca Panthersa, a za pet golova pobrinulo se pet različitih igrača - Messier, Leetch, Kovaljev, Bure i Dvorak. Kristian Huselius i Olli Jokinen bili su strijelci za Floridu, koja nije uspjela spriječiti četvrtu pobjedu Rangersa u šest utakmica.

Vezane vijesti

Philadelphia je predvođena Jeremeyem Roenickom sa 3:2 slavila u Fleet Centeru. Centar Philadelphije postigao je dva gola, s time da je njegov drugi gol donio Flyersima pobjedu u produžetku. Brian Rolston i Rob Zamuner bili su strijelci za Boston koji nije osjetio slast pobjede još od 14. veljače (6:5 protiv Floride).

NHL, subota 1. ožujka: NY Rangers - Florida 5:2; Boston - Philadelphia 2:3 (pr.); Nashville - Chicago 5:4 (pr.); Colorado - Pittsburgh 4:1; Los Angeles - Atlanta 4:1; Montreal - Vancouver 1:1; NY Islanders- Buffalo 2:1 (pr.); Ottawa - Tampa Bay 1:2; Toronto - Carolina 4:1; Columbus - Edmonton 3:3; New Jersey - Washington 2:1 (pr.); St. Louis - Minnesota 2:0; Calgary - San Jose 4:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportovi

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!