Zimski sportovi

NHL: Pobjede Vancouvera i Colorada

Tomislav Pacak • petak, 21.03.2003.

U utakmici koja je zbog sniježne mećave odgođena za jedan dan, Colorado je sa 2:0 bio bolji od San Josea prekinuvši tako malu krizu od dva poraza i vrativši se u utrku za Vancouverom u diviziji Northwest. Patrick Roy je zabilježio 4. shutout sezone i 65. u karijeri, a za nj mu je bilo potrebno 29 obrana. Bates Battaglia postigao je svoj prvi pogodak za Avse nakon dolaska iz Caroline, dok je drugi gol zabio Adam Foote.

Ipak, Vancouver je zadržao prednost pred Coloradom pobjedom nad Nashvilleom, usput smanjivši zaostatak za Detroitom na jedan bod u borbi za prvo mjesto zapadne konferencije. Briljirao je mladi rookie Brandon Reid s dva gola i asistom u svojem tek drugom nastupu u NHL. Todd Bertuzzi i Markus Naslund postigli su po gol, čime su obojica došli do brojke od 43 gola u sezoni (prvi u NHL). Najbolji igrač gostujućih Predatorsa, koji gube svaku nadu za doigravanjem, bio je Denis Akhripov s dva pogotka.

NHL, četvrtak 20. ožujka: Colorado - San Jose 2:0; Vancouver - Nashville 7:3; Los Angeles - Tampa Bay 2:2; Phoenix - Edmonton 3:2 (pr.); Calgary - Washington 1:4; St. Louis - Anaheim 3:2 (pr.); Philadelphia - Pittsburgh 4:2; Montreal - NY Islanders 3:6; Columbus - Toronto 4:3 (pr.);

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportoviSkrol

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!