Zimski sportovi

NHL: NY Islandersi "razmontirali" Chicago

Tomislav Pacak • srijeda, 26.03.2003.

U samo četiri dana, igrači Chicaga dobili su dvije "velike porcije" - nakon 1:8 u Denveru kod Colorada, Blackhawksi su kod kuće "popili" devet "komada" od NY Islandersa koji su tako ostvarili vrlo bitnu pobjedu u borbi za doigravanje. Aleksej Jašin je po prvi puta u karijeri postigao četiri gola, a pridružilo se i pet suigrača...

Osim Jašina, strijelci za "otočane" bili su Parrish, Papineau, Kvaša, Scatchard i Asham. Jedina svijetla točka u redovima domaćih bio je mladi novak Igor Radulov koji je u svom drugom NHL nastupu postigao oba gola Chicaga, kojem očigledno ne ide kao istoimenom filmu na dodjeli Oscara.

Detroit nije dopustio da ga u samo par dana Minnesota dva puta uhvati na krivoj nozi - nakon poraza u St. Paulu, Red Wingsi su uzvratili Wildu pobjedom od 4:0 u Joe Louis Areni. Curtis Joseph je s 18 obrana stigao do 40. shutouta u karijeri, dok je igrače predvodio veteran Igor Larionov s golom i dvije asistencije. Osim Larionova, strijelci za Detroit bili su Fedorov, Zetterberg i Holmstrom.

NHL, utorak 25. ožujka: Chicago - NY Islanders 2:9; Detroit - Minnesota 4:0; Vancouver - Dallas 3:4; Los Angeles - Columbus 1:2; Nashville - Philadelphia 1:1; Montreal - Washington 3:4; Ottawa - Colorado 2:2; Carolina - Toronto 3:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportovi

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!