Zimski sportovi

NHL: Washington uspješan u Kanadi

Tomislav Pacak • subota, 29.03.2003.

Iako se regularni dio NHL sezone približava samom kraju, neke momčadi još uvijek imaju za što igrati - Washington je u borbi za osvajanje divizije Southeast s Tampom, pa mu je sinoćnja pobjeda u Ottawi bila od velike važnosti...

Peter Bondra i Trent Whitfield zabilježili su po gol i asist, predvodiši tako goste iz glavnog grada SAD-a do pobjede u glavnom gradu Kanade. Olaf Kolzig obranio je 30 udaraca Senatorsa, njegovu bravu znao je otključati samo Martin Havlat koji je postigao oba pogotka za Ottawu.

Sergej Berezin bio je strijelac preostalog pogotka Capitalsa, koji su pred završetkom dugačke turneje po Kanadi (šest utakmica), a do sada su zabilježili tri pobjede i dva poraza, približivši se tako Tampi na dva boda zaostatka. Uprkos porazu, Ottawa je i dalje vodeća momčad lige sa 105 bodova, i s četiri utakmice do kraja sezone.

NHL, petak 29. ožujka: Ottawa - Washington 2:3; Buffalo - Montreal 4:1; NY Islanders - Toronto 2:5; Atlanta - New Jersey 1:1; Minnesota - Chicago 4:3 (pr.); Edmonton - Columbus 4:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportovi

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!