Zimski sportovi

NHL: Anaheim opet šokirao Dallas

Tomislav Pacak • nedjelja, 27.04.2003.

Sezona iz snova za Anaheim nastavila se sinoć u Dallasu - "moćne patke" slavile su u produžetku s 3:2 protiv Starsa, poboljšavši svoj ovogodišnji play-off učinak na 6-0. U drugoj utakmici večeri, New Jersey je identičnim rezultatom i također u produžetku bio bolji od Tampe...

"Moćne patke" kao da prati ista sretna sudbina koja je odvela njihove sugrađane Angelse do lanjskog naslova pobjednika "Svjetske serije" u baseballu. Sinoć su "patke" opet bile na "konopcima", no minutu prije kraja regularnog dijela sreća ih je opet pogladila - udarac Roba Niedermayera odbio se od klizaljke Dallasovog igrača ravno u gol domaćih za izjednačenje na 2:2. Već u drugoj minuti produžetka Mike Leclerc postigao je pobjedonosni pogodak za Anaheim, koji nakon "metle" prvacima Red Wingsima ima priliku kod kuće "pomesti" i Dallas. Mike Modano bio je najbolji kod Starsa s golom i asistom, dok je Jean-Sebastien Giguere ponovno bio sjajan na golu Anaheima s 29 obrana.

Tampa je dva puta vodila u East Rutherfordu kod New Jerseya (St. Louis i Dingman), no Devilsi su se oba puta uspjeli vratiti u igru, prvo je izjednačio Marshall, a kasnije Rafalski. U produžetku se ponovno kao koban za "munje" pokazao Jamie Langenbrunner koji je postigao drugi "game-winning" gol u nizu, i svoj sedmi u sedam ovogodišnjih play-off utakmica.

NHL, subota 26. travnja: Dallas - Anaheim 2:3 (pr.) (0-2); New Jersey - Tampa Bay 3:2 (pr.) (2-0).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportovi

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!