Rukomet

Metković još nije onaj pravi

Mateo Perković • srijeda, 06.09.2000.

Metković je početak nove sezone otvorio nizom prijateljskih utakmica među kojima je bila i ona jučerašnja sa Brodomerkurom i Izviđačem. Protiv Splićana je nastupila je momčad Metkovaca i to u najjačem sastavu. Igrali su i Goluža i Medić, ali se već na samom početku utakmice vidjelo da ih još muči ozljeda te da nisu spremni dati svoj maksimum. "Prvih sedam" Metkovića je izgledalo ovako: Matošević, Kaleb, Dominiković, Goluža, Metličić, Markovski, Bjeliš. Na klupi su još bili i Jukić, Mesarov, Medić, Zsigmond, Baltić, G. Jerković, D. Jerković, Ivica Obrvan mlađi. Trener Ivica Obrvan uspio je zaraditi početkom drugog poluvremena crveni karton jer je bio preagresivan s klupe. Rezultat je bio koliko-toliko povoljan, a nije izostajalo ni lijepog rukometa. Na kraju, METKOVIĆ JAMBO - BRODOMERKUR Split 26 : 23.

Mnogi gledatelji baš i nisu bili zadovoljni prikazanom igrom svog kluba, ali moramo uzeti u obzir da je ovo bio samo prijateljski susret. Nadamo se da će i jedna i druga ekipa početkom sezone dati svojih 120% i tako pokušati osvojiti neki od trofeja. Najbolji igrač i strijelac je bio Ivan Markovski sa osam pogodaka.

Nakon utakmice "prve momčadi" Metkovaca snage sa Izviđačem iz Ljubuškog odmjerili su i juniori Metkovića. Ljubuški je igrao u najboljem sastavu, a na vratima im je branio Metkovac na posudbi, Goran Čarapina koji je skupio odličnih osam obrana. Mladi juniori su izgubili od iskusnih gostiju, ali su pokazali da znaju i da mogu igrati. Vodio ih je trener Majić, a najbolji junior je bio Zloić koji je nastupio sa brojem 11 i igrao pivota u domaćem sastavu, dok je kod gostiju, već standardno, bio najbolji Prce sa sedam pogodaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Rukomet
  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!