Zimski sportovi

Janica reagirala na napise

Bojan Poturica • srijeda, 05.11.2003.

Janica Kostelić reagirala je na napise prema kojima će morati propustiti 18 mjeseci zbog zdravstenih problema. Potvrđeno je da se radi o problemu sa štitnjačom, a Janica smatra kako nema razloga za brigu i kako će uskoro nastaviti sa skijanjem...

"Doista ne vidim razloga panici i zabrinutosti za moje zdravlje. Nema govora o prekidu karijere i uskoro ću opet na snijeg", izjavila je najbolja svjetska skijašica Janica Kostelić. Janica je u utorak bila na pregledu na Sveučilišnoj klinici za dijabetes, endokrinologiju i bolesti metabolizma Vuk Vrhovec u Zagrebu i tamo joj je preporučeno strogo mirovanje. Naša najbolja skijašica priznala je da se osjeća slabo u zadnje vrijeme i da nije u stanju odraditi kondicijski trening.

Njezin otac Ante je izrazio nezadovoljstvo time što se naša javnost počela baviti "prčkanjem" po Janičinoj intimi. Ante je izjavio kako se radi o "halucinacijama u tisku" koji ih je jednom prozvao "fašistima". "To je izmišljotina, kao i ona da je prije deset dana Janica pala u nesvijest pred slovenskom reprezentacijom. Janica ima problema sa štitnjačom, no znamo da se ne radi o neizlječivoj bolesti. Tegobe su najvjerojatnije uzrokovane posljedicama posljednje četiri operacije u kojima je Janica tražila da bude pod narkozom, a ne lokalnom anestezijom", rekao je Ante.

Ante je izjavio kako Janica uzima lijekove za štitnjaču i da će u nadolazećim danima zatražiti mišljenje desetak najboljih svjetskih i hrvatskih stručnjaka kako bi se ustanovila prava dijagnoza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportoviSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!