Ostali sportovi

Okupljaju se odbojkaši za OI pretkvalifikacije u Finskoj

Goran Pervan • srijeda, 12.11.2003.

Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija okupit će se u četvrtak 13. studenoga u Zagrebu. Izabranike Vinka Dobrića očekuje olimpijski pretkvalifikacijski turnir u Finskoj od 19 do 21 studenoga. Mini pripreme Hrvatska će iskoristiti za dvije prijateljske utakmice u Mađarskoj, te jednu s Mladosti u ponedjeljak prije odlaska u Finsku.

Promjena u sastavu neće biti. Iako je Dobrić bio naumio za ovu akciju vratiti iskusnog Ivana Donalda Marića, njega ipak neće biti. Jer bila se zakomplicirala situacija, počele se kružiti kritike protiv te ideje, i to čak i iz Hrvatskog odbojkaškog saveza (upravo su se oko Marića lomila koplja prošlog ljeta uoči SP-a u Argentini - afera štrajkovi). Na kraju je se i Marić zahvalio i rekao da bi radije propustio prigodu.

Hrvatska će u Finskoj igrati u skupini s Ukrajinom i Slovenijom. Ako bude prva u skupini igrat će finale s najboljim u susjednoj skupini koja se također igra u Finskoj. A samo ukupni pobjednik turnira dobiva pozivnivu za kontinentalni turnir i Leipzigu u siječnju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Odbojka
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!