Zimski sportovi

NHL: Noć produžetaka

Maša Babić • petak, 14.11.2003.

Noćas je u NHL ligi odigrano deset utakmica, a u njih četiri igrani su produžeci koji su bili sretni za Philadelphiu, Phoenix i St. Louis protiv Vancouvera, Colorada i San Josea. Tako su Flyersi uz Vancouver ostali jedna od rijetkih momčadi nepobjeđenih kod kuće u ovoj sezoni. Ovu pobjedu donio je Simon Gagne posljednjim golom za Philadelphiu u produžetku.

Ni Avsi nisu imali više sreće u gostima kod Phoenixa gdje su dominirali u prve dvije trećine te vodili sa dva gola prednosti, no «kojoti» su u zadnjoj trećini u igru vratili Brian Savage i Ladislav Nagy. Heroj utakmice bio je Branko Radivojević koji je u produžetku Phoenixu donjeo pobjedu. Jedini domaćini koji su večeras izgubili u produžetku su San Jose Sharks. Do devete minute zadnje trećine gosti su vodili sa tri pogotka prednosti kada su se domaćini vratili u utakmicu sa tri gola u svega dvije minute. Protužetak je ipak bio sretniji za St. Louis. Utakmica Los Angeles – Toronto u produžetku pak nije dobila pobjednika dok je Ottawa je sa svih pet golova iz power playa uspjela pobjediti Columbus Jacketse. Slično je bilo i sa Carolinom koja je od pet golova u utakmici protiv Atlanta Tarashersa tri postigla iz power playa.

Vezane vijesti

NHL, petak, 14.studeni: Carolina – Atlanta 5:1, NY Islanders – Montreal 3:1, Philadelphia – Vancouver 4:3(pr.), New Yersey – Florida 3:1, Ottawa – Columbus 5:2, Nashville – Calgary 4:1, Minnesota – Edmonton 0:2, Phoenix – Colorado 3:2(pr.), Los Angeles – Toronto 4:4(pr.), San Jose – St. Louis 3:4(pr.)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportoviSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!