Zimski sportovi

NHL: Domaćini bez pobjede

Nikola Raguž • subota, 15.11.2003.

Sinoć je odigrano pet utakmica NHL, u četiri su pobjede upisali gosti, a čak tri su završile tek nakon produžetaka. "Čiste" pobjede ostvarili su samo Tampa Bay i Boston...

Tampa Bay je momčad koja je bila veliko iznenađenje prošle sezone, a takve momčadi obično "plešu samo jedno ljeto". No i ove je sezone Tampa Bay krenula odlično i upisala svoju osmu pobjedu iz 13 susreta. Sa uvjerljivim rezultatom 5:2 sinoć su nadigrali Washington koji ima uvjerljivo najviše poraza, čak 11.

Utakmica Bostona u Columbusu završila je s četiri pogotka u mreži domaćina, tako da su Bruinsi slavili 0:4. Glenn Murray je bio junak susreta sa dva pogotka. Utakmica je riješena u prvih 18 minuta, u kojima su Bruinsi postigli sva četiti gola.

Ostale tri utakmice nisu imale pobjednika nakon regularnog dijela susreta. Međutim, na jednoj od njih pobjednik se nije odlučio. Bodove su naime podijelili Dallas i Phoenix, odigravši spektakularnih 3:3. Branko Radivojević "spasio" je Phoenix od poraza 50 sekundi prije kraja, te tako izborio produžetak koji je "kojotima" osigurao bod.

Produžeci su nam dali pobjednike u utakmicama Buffala i Pittsburgha koju su gosti dobili 1:2, te Chicaga i Detroita gdje su također slavili gosti rezultatom 3:4.

Rezultati, petak, 14. 11. 2003.: Buffalo – Pittsburgh 1:2, Washington – Tampa Bay 2:5, Columbus – Boston 0:4, Chicago – Detroit 3:4, Dallas – Phoenix 3:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportoviSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!