Zimski sportovi

NHL: Nastavljen niz Flyersa

Maša Babić • petak, 21.11.2003.

Iako bez ozljeđenih Kariye i Forsberga, Colorado protiv Rangersa nije imao problema sa nedostatkom napadača, zamijenio ih je Steve Konowalchuk, bivši kapetan Washington Capitalsa, koji je postigao dva gola...

Ostali strijelci za Colorado bili su Tanguay i McCormick, a za Capitalse je prvi gol postigao proslavljeni crnac ovogodišnjeg SP-a Anson Carter.

Philadelphia Flyersi nastavljaju niz pobjeda kod kuće utakmicom protiv Minnesote. Mark Recchi za Philadelphiju je u power-playu "pospremio" dva paka u mrežu protivnika, prvi i zadnji. Sve se odigralo u drugoj trećini, u prvoj i zadnjoj nije bilo golova. Istaknuo se i vratar "divljaka" Manny Fernandez s 38 obrana.

Vancouver je također povećao svoj niz pobjeda kod kuće na 10 pobijedivši noćas Chicago. Izjednačenje na kraju zadnje trećine značilo je produžetak, a onda je Sami Salo žmirečki postigao gol i donio pobjedu Canucksima. "Samo spusti glavu, zatvori oči i nadaj se najboljem", rekao je Salo nakon utakmice.

I jedna zanimljivost za kraj. U subotu će Edmonton Oilersi ugostiti Montreal Canadiense, a igrat će se na otvorenom, na Comonwealth stadionu sa 60 000 mjesta. Bit će to prvi put u 86 godina dugoj povijesti NHL lige da se utakmica igra na otvorenom.

NHL, četvrtak, 20. studeni: Boston – Washington 3:2, Tampa Bay – NY Islanders 3:2, Ottawa – Carolina 6:1, Philadelphia – Minnesota 3:1, Columbus – Detroit 3:0, Calgary – Montreal 2:1, Edmonton – Toronto 3:2, Colorado – NY Rangers 4:3, Vancouver – Chicago 3:2 (pr.).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportoviSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!