Zimski sportovi

NHL: Vancouver i Colorado izjednačeni

Maša Babić • petak, 12.12.2003.

Noćas je u NHL ligi odigrano osam utakmica među kojima su se igrala i tri produžetka...

Među njima je bila i utakmica Vancouver - Colorado koja je i nakon produžetka ostala izjednačena i produžila niz od sedam utakmica u kojima je Colorado nepobijeđen, a utrka za prvo mjesto u sjeverozapadnoj konferenciji između ta dva kluba se nastavlja. Strijelci za ta dva pogotka su bili Rob Blake za Colorado i Ed Jovanovski za Vnacouver,a odličan je bio vratar Avsa David Aebischer sa 37 obrana.

U Minnesoti su pak gostovali Leafsi i pobijedili sa samo jednim golom. Tom Fitzgerald u 12. minuti prve trećine postigao je gol i rezultat postavio na 1:0 za Leafse, a tako je ostalo i do kraja utakmice. Ed Belfour postigao je svoj 68. shutout u karijeri.

Red Wingsi su izgubili u gostima kod Blackhawksa pogotkom Marka Bella u 15. sekundi produžetka. Bell je osim odlučujućeg pogotka jednom i asistirao, isto kao i Brendan Shanahan za Red Wingse.

NHL, četvrtak, 11. prosinac: Washington - Boston 6:5, Ottawa - Tampa Bay 3:2, Nashville - Los Angeles 1:4, Minnesota - Toronto 0:1, Calgary - Carolina 1:0, Chicago - Detroit 4:3 (pr.), Vancouver - Colorado 1:1 (pr.), San Jose - Edmonton 2:2 (pr.)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportoviSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!