Zimski sportovi

Druga vožnja bez Jelušić i Fleiss

Maša Babić • subota, 13.12.2003.

U trećem veleslalomu sezone u talijanskoj Alta Badiji Ana Jelušić i Nika Fleiss nisu se plasirale u drugu vožnju. Jelušić je startala 46. i potpuno podbacila zaostavši za vodećom 4,45 sekunde. Bila je tek 55. Nika Fleiss startala je sa startnim brojem 49. i zaostala za 3,70 sekundi što je bilo dovoljno tek za 46. mjesto, no ne i za drugu vožnju.

Slika 1 od 1.
Foto: Goran Pervan

Drugu vožnju izborile su skijašice koje su ostvarile vrijeme ispod 2,43 sekunde kolko je trebalo Amerikanki Kirsten Clark koja je bila 30.

Austrijanke su ovaj put pretekle Anju Pearson. Elisabeth Goergl i Nicole Hosp bile su prva i druga, dok se Pearson u prvoj vožnji plasirala na treće mjesto. Sa starta je prva krenula Pearson, a druga Hosp te je odmah pretekla za sitne dvije stotinke. Goergl je startala sa relativno visokim startnim brojem 22 i pretekla Hosp za samo tri stotinke. Sonja Nef bila je četvrta, a domaća uzdanica Denise Karbon peta. Malo iznenađenje bila je i Švicarka Lilian Kummer koja se sa startnim brojem 34 "ugurala" na sedmo mjesto ispred Sarah Schleper. Caroline Lalive, Brigitte Obermoser i Anna Ottosson nisu završile utrku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportoviSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!