Zimski sportovi

Fleiss u drugoj vožnji, Pequegnot najbrža

Maša Babić • utorak, 16.12.2003.

Nika Fleiss plasirala se u drugu vožnju drugog slaloma sezone u Madonni di Campiglio dok se Ana Jelušić nije uspjela "ugurati" među prvih trideset skijašica. Janica Kostelić spustila se kao predvozačica utrke...

Slika 1 od 1.
Foto: Dražen Patarčić

Nika je krenula sa startnim brojem 23, doskijala kao 19., no u međuvremenu se pomaknula na 23. mjesto sa zaostatkom od 2.15 sekundi. Ana Jelušić odlično je vozila gornji dio staze, no u donjem djelu imala je malih problema pa se relativno mali zaostatak u prvom prolazu pretvorio u veliki od 3.21 sekundu, a Anini problemi sa zdravljem samo su pridonjeli tome. Na kraju je Ana završila kao 38.

Kao vodeća u drugu vožnju ulazi Francuskinja Laure Pequegnot sa vremenom od 50.92 sekundi. Anja Pärson "smjestila" se iza Pequegnot sa 12 stotinki zaostatka. Sljedi još jedna Francuskinja, Christel Pascal, pa opet Šveđanka, Anna Ottosson. Iza njih poredale su se tri Austrijanke, Schild, Hosp i jedna sa višim startnim brojem (29), Michaela Kirchgasser na sedmom mjestu. Iznenadila je i Slovakinja Veronika Zuzulova na 12. (sa startnim brojem 32) i Amerikanka Resi Stiegler na 13. mjestu (stratni broj 44).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportoviSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!