Zimski sportovi

NHL: Dvoboj najboljih završio remijem

Nikola Raguž • subota, 13.12.2003.

Sinoć se odigralo sedam uakmica NHL-a, ali je samo jedna plijenila pozornost medija i navijača. Naime, u prepunoj dvorani Continental Airlines Arene u New Jerseyju sastale su se dvije najbolje momčadi lige; branitelji naslova New Jersey Devilsi i Philadelphia Flyersi...

Utakmica je ponudila pregršt uzbuđenja, a niti nakon produžetka nismo dobili pobjednika. Završilo je s uzbudljivih 3:3. Domaći Devilsi su vodili 2:0 i 3:2, ali su Flyersi ostali pribrani, te oba puta uspjeli dostići Devilse. Devilsi i Flyersi su podijelili trećine, pa su tako Devisli dobili prvu sa 2:0 pogocima Pandolfa i Niedermayera, a prvo izjednačenje Flyersa donose Kapanen i Brashear u drugoj trećini.

U posljednjoj trećini svaka je momčad postigla po jedan pogodak. Prvo je Elias doveo domaće Devilse do novog vodstva, ali bod Flyersima donosi pogodak Primeaua sedam minuta prije kraja regularnog dijela. U produžecima kao da su obje momčadi bile zadovoljne bodom.

Zanimljivo je da će se ove dvije momčadi ponovno sastati večeras u Wachovia Centeru u Philadelphiji gdje Flyersi ne znaju za poraz već 11 utakmica, a večerašnjom bi pobjedom oborili svoj rekord uzastopnih domaćih pobjeda.

Od ostalih sinoćnjih događaja još vrijedi istaknuti utakmicu Atlanta Thrashersa i Pittsburgh Penguinsa iz razloga što ove godine kad god igraju Thrashersi pada puno pogodaka. Atlanta je utakmicu dobila sa 6:3, a to im je ujedno i četvrta uzastopna pobjeda.

NHL, svi rezultati 12.12.2003.: New Jersey – Philadelphia 3:3, Columbus – St.Louis 2:3, Atlanta – Pittsburgh 6:3, Florida – Montreal 4:2, Buffalo – NY Rangers 1:3, Dallas – Chicago 1:0, Phoenix – Edmonton 3:3.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportoviSkrol
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!