OI 2000

Aganović i Boroš u osmini finala

Karlo Dževerlija • ponedjeljak, 18.09.2000.

Naši natjecatelji nastavljaju s dobrim rezultatima na Olimpijskim igrama. Nakon uspjeha osmerca, pobjede odbojkašica, danas još jedan dobar rezultat: hrvatski stolnoteniski par Aganović-Boroš plasirao se u osminu finala! Ovaj velik rezultat osigurale su nakon 2:0 (21:14, 21:15) pobjede nad Nigerijskom parom Osonaike-Kaffo.

Nakon prednatjecanja i dvije pobjede, Eldijana i Tamara smještene su u u G skupinu gdje su najprije pobijedile par Hsui-Li/Feng-Yun 2:1 u setovima (23:25, 21:18, 21:10), a danas i spomenute Nigerijke. U pripremi meča napominjale su kako nigerijski par nije loš, no da ipak nisu bolje. Prema najavljenom, nisu ih podcijenile i rezultat je tu: ekspresna pobjeda (meč je trajao tek 21. minutu) i plasman među 16 najboljih parova. Kontroliranom igrom (pobjeda nije dolazila u pitanje) potvrdile su kvalitetu i uigranost, što ohrabruje prije sljedećeg nastupa.

Napomenimo da je u pojedinačnoj konkurenciji Eldijana Aganović u prvom meču u skupini pobijedila Kubanku Ramirez 3:0, a Andrea Bakula Australku Zhou 3:2. Nadajmo se da će nastaviti jednako uspješno.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

OI 2000

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!