OI 2004

Kehrmann: "Razbit ćemo Hrvate"

Karlo Dževerlija, Kristian Klanac • subota, 28.08.2004.

Nakon pobjede nad Rusijom specijalni gosti TV postaje ARD bili su njemački rukometaši. U atenskom studiju nije se previše biralo riječi za hrvatsku reprezentaciju, njemačke "dužnike" sa Svjetskog prvenstva i protivnike u nedjeljnom finalu OI....

"Možemo do zlata ukoliko se prikažemo u najboljem izdanju." Miks floskula i optimističnih najava poput ove kapetana Markusa Baura, komentarima je narušio Florian Kehrmann koji u slobodno vrijeme radi na svom rock'n'roll "talentu".

Slika 1 od 2.

"Imamo cilj, i do njega nam je preostala još samo jedna utakmica," izjavilo je desno krilo aktualnih Europskih prvaka i Svjetskih viceprvaka. "Sa Hrvatima još imamo otvoreni račun, no ovaj puta se moraju 'toplo obući' za razliku od Portugala kada nismo nastupili u potpunom sastavu," najavio je Kehrmann koristeći njemačku izreku koja u prijevodu znači "spremite se na velike neprilike".

Pravi je pak biser Kehrman izvadio nakon što je puštena skraćena snimka utakmice: "Nećemo mijenjati igru za finale. Odigrat ćemo timski kao što igramo cijeli turnir i razbit ćemo Hrvate!". Ako ništa, a ono barem neprikladna izjava koja je čak i publiku u studiju na trenutak natjerala na muk.

Prije finala dobra je vijest za Nijemce što sada znaju s kim se susreću. Očigledno je, motiva im neće nedostajati - nakon 18 mjeseci i dalje peče portugalska rana. Loša vijest za Kehrmana & Co? Nastupi kopljanika Line Červara imaju sve preduvjete postati svježa sol na još uvijek otvorenu "brazdu".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

OI 2004Skrol

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!